Aulapalvelut

Ulkoistamalla keskityt ydinliiketoimintaasi

Aulapalveluidemme ansiosta pääset keskittymään ydinliiketoimintaasi. Aulapalvelumme räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin sopiviksi ja ne joustavat tilanteen muuttuessa.

Aulapalvelumme auttavat ensivaikutelman luomisessa

Ensivaikutelma on ratkaiseva!

Aulapalvelumme ansiosta vieraasi tuntevat itsensä tervetulleiksi ja huomioiduiksi. Hyvä ensivaikutelma antaa luotettavan kuvan yrityksestänne. Palvelumme edesauttaa myös työntekijöidenne tehokkuutta, sillä työnteon edellytykset ovat aina kunnossa. Aulapalvelukokonaisuuden voi määritellä juuri teidän yrityksellenne sopivaksi.

Aulapalveluihin monimuotoisuutta lisäpalveluilla

Räätälöimme juuri teille sopivan kokonaisuuden!

Jokaisella yrityksellä on yksilölliset tarpeet aulapalveluita suunniteltaessa. Tavoitteenamme on koota mahdollisimman tehokas kokonaisuus yhdessä asiakkaamme kanssa. Usein tarpeet myös muuttuvat pitkän asiakkuuden aikana, ja muutosten kohdatessa palvelukokonaisuutta muutetaan uusia tarpeita vastaaviksi.

Aulapalveluihimme lukeutuu mm. info-piste, vahtimestaripalvelu, puhelinvaihde, postituspalvelu, toimistotarvikepalvelut, kopiointi-, skannaus- ja tulostuspalvelu, kasvien hoito, pesulapalvelut sekä muut eri yritysten tarvitsemat lisäpalvelut. Aulapalveluitamme voit täydentää siivouspalveluillamme tai muilla tukipalveluillamme.

Vahtimestaripalvelu täydentää kokonaispalveluratkaisua

Vahtimestari varmistaa yleistoimivuuden

Vahtimestari on työpaikalla korvaamaton, kun jotain odottamatonta tapahtuu. Kokonaispalveluratkaisun kautta voit ottaa käyttöösi myös vahtimestaripalvelut ja varmistaa, että asiat rullaavat ja työnteko onnistuu ilman ikäviä keskeytyksiä.

Vahtimestaripalvelumme kattaa työpaikan käytännön rutiineja järjestyksen ylläpidosta lamppujen vaihtoon, audiovisuaalisten laitteiden toimivuuden takaamiseen, työvälineiden kunnostamiseen ja huoltoon sekä lukkojen rasvaukseen. Vahtimestaripalvelun kokonaisuus räätälöidään yhdessä asiakasyrityksen kanssa ja tehtävät muuttuvat aina tarpeiden ja tilanteen mukaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kattavista aulapalveluistamme!