Siivouspalvelut

Siivouspalvelut kustannustehokkaasti!

Siivouspalvelumme säästää aikaa ja rahaa. Vapauta resurssisi ydinliiketoimintaan ja työskentele turvallisissa, puhtaissa ja viihtyisissä toimitiloissa!

Siivouspalveluidemme ansiosta vakuutat

Työpaikan siisteys antaa kuvan luotettavasta yrityksestä!

Toimitilojen järjestys antaa kuvan luotettavasta yrityksestä ja helpottaa kaikkien työntekoa.

Siivouspalvelumme suunnitellaan aina asiakkaan tarpeita mukaillen joustavaksi kokonaisuudeksi, joka vastaa myös muuttuviin tarpeisiisi. Työmme jälki on aina ensiluokkaisen siisti ja siivoustoimenpiteemme eivät häiritse työntekoanne.

Tuotamme siivouspalveluita monipuolisesti sekä yritys- ja kuntasektorille. Asiakkainamme on kansainvälisesti tunnettuja yrityksiä mm. elintarvike-, energia-, elektroniikkateollisuudesta, koulutuksesta sekä logistiikasta.

Siivouspalvelumme takaa viihtyvyyden

Keskity ydinliiketoimintaasi ja jätä muu meille!

Kokenut Eurest / Eurest Services-tiimimme hoitaa siivouspalvelut ammattitaidolla. Ammattitaitoisesti toteutetut siivouspalvelut takaavat toimitilojen turvallisuuden, puhtauden ja viihtyvyyden. Näin ollen pääset keskittymään ydinliiketoimintaasi ja säästät aikaa ja rahaa. Ymmärrämme edustavien toimitilojen arvon ja tiedämme, että toimivuus ja vaivattomuus ovat kaikki kaikessa.

Siivouspalveluidemme ympäristöystävällisyys

Olemme vastuullinen toimija myös siivouspalveluissa

Tarjoamme asiakkaillemme ympäristöystävällistä siivouspalvelua. Kehitämme jatkuvasti työtapojamme, jotta kemikaalien käyttöä pystyttäisiin pienentämään. Lisäksi pyrimme vähentämään veden kulutusta moderneilla siivousvälineillä ja panostamme kierrätykseen. Näillä toimenpiteillä pyrimme säästämään ympäristöä ja tekemään palvelustamme vastuullisen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tarpeisiinne räätälöidyistä siivouspalveluistamme!