Keskittymällä selkeitä parannuksia tulokseen

Compass Group -konsernilla on 510 000 työntekijää ympäri maailman. Olemme yritysten ruoka- ja tukipalveluiden markkinajohtaja ja samalla maailman seitsemänneksi suurin yksityinen työnantaja. Toimimme 50 maassa ja liikevaihtomme on yli 21 mrd. euroa, josta Suomen osuus on noin 28 miljoonaa euroa. Liketoimintabrändejämme Suomessa ovat Eurest, Eurest Services, Medirest ja Scolarest. Eurest - liiketoimintabrändiä käytetään ruokapalveluissa ja Eurest Services - liiketoimintabrändiä tukipalveluissa (mm. aula- ja siivouspalvelut), Medirest - liiketoimintabrändiä hoitolaitossektorilla ja Scolarest - liiketoimintabrändiä oppilaitossektorilla.

Toimimme Suomessa yli 60 kohteessa valtakunnallisesti ja toimintamme laajenee voimakkaasti. Yhtiömme palveluksessa Suomessa työskentelee yli 300 työntekijää.

Compass Groupin organisaatio vastaa asiakasyritysten tukitoimintojen hoitamisesta niin, että asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa. Päämääränämme on, että ulkoistamisen avulla asiakkaamme saavat sekä korkealaatuisempaa palvelua että kustannustehokuutta.