Keskittymällä selkeitä parannuksia tulokseen

Compass Group -konsernilla on yli 600 000 työntekijää ympäri maailman. Olemme yritysten ruoka- ja tukipalveluiden markkinajohtaja ja samalla maailman seitsemänneksi suurin yksityinen työnantaja. Toimimme 45 maassa ja liikevaihtomme on yli 25,6 mrd. euroa, josta Suomen osuus on noin 30 miljoonaa euroa. Liketoimintabrändejämme Suomessa ovat Eurest, Eurest Services, Medirest ja Scolarest. Eurest - liiketoimintabrändiä käytetään ruokapalveluissa ja Eurest Services - liiketoimintabrändiä tukipalveluissa (mm. aula- ja siivouspalvelut), Medirest - liiketoimintabrändiä hoitolaitossektorilla ja Scolarest - liiketoimintabrändiä oppilaitossektorilla.

Toimimme Suomessa noin 50 kohteessa valtakunnallisesti ja toimintamme laajenee voimakkaasti. Yhtiömme palveluksessa Suomessa työskentelee yli 300 työntekijää. Helmikuussa 2020 Compass Group PLC on saattanut päätökseen Fazer Food Services -liiketoiminnan oston. Fazer Food Services oli johtava ruokapalveluiden toimittaja Pohjoismaissa ja sillä oli yli 1 100 ravintolaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Yrityskaupan myötä Compass Groupin voimavarat niin Suomessa kuin Pohjoismaissakin kasvoivat merkittävästi ja pystymme jatkossa tarjoamaan yhä laajempia ja monipuolisempia palveluratkaisuja ja parempia innovaatioita asiakkaillemme. Compass Group FS Finland Oy (ent. Fazer Food Services) ja Compass Group Finland Oy toimivat tällä hetkellä omilla Y-tunnuksilla.

Compass Groupin organisaatio vastaa asiakasyritysten tukitoimintojen hoitamisesta niin, että asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa. Päämääränämme on, että ulkoistamisen avulla asiakkaamme saavat sekä korkealaatuisempaa palvelua että kustannustehokuutta.