Vastuullisuus on liiketoimintaamme

Päivittäisessä toiminnassamme kiinnitämme ympäristö-, turvallisuus- ja terveysasioihin korostettua huomiota. Ne ovat tekijöitä, joiden varaan voimme sanoa rakentavamme koko liiketoimintamme. Eikä tämä ole vain vastuullisuutta sen itsensä takia, vaan ehdoton edellytys toimia menestyksekkäästi tällä alalla.

Erityisesti painotamme turvallisuutta. Se tarkoittaa, että työntekijämme ottavat vastuuta asioista, jotka koskevat joko asiakkaitamme tai työntekijöitämme. Ruokaturvallisuus on toimintamme ykkösprioriteetti, josta ei tingitä koskaan! Huolehtiminen on itse asiassa sekin turvallisuutta, ja terveyden edistäminen on meille ruoka-alan ammattilaisina aina sydäntä lähellä.

Yhtä tärkeää on vähentää yrityksemme ympäristökuormitusta. Niinpä olemme tarkkaan määritelleet toimintatapamme, jotta voimme ottaa ympäristönäkökohdat laaja-alaisesti huomioon. Valitsemme tarkoin yhteistyökumppanimme ja edellytämme heiltä samanlaista vastuullisuutta.

Tavoitteemme on olla niin ympäristö-, turvallisuus- kuin terveysasioissa esikuva koko alalle. Toimiessamme kanssamme huomaat sen varmasti.

 

”Tärkeää on asiakkaan tyytyväisyys, ei vain kylläisyys.”

 

Lataa tästä Compass Group Finlandin liiketoiminnan menettelyohje (Code of Business Conduct)

Ota yhteyttä

Pertti Grönfors
Development &
Purchasing Manager
puh. 020 1250 532