Visiomme

Haluamme olla ruoka- ja tukipalveluiden maailmanluokan toimittaja, joka tunnetaan erinomaisista työntekijöistä, erinomaisesta palvelusta – ja erinomaisista tuloksista.

Arvomme

Avoimuus, luottamus ja rehellisyys
Noudatamme aina korkeimpia mahdollisia eettisiä ja ammatillisia standardeja. Haluamme, että kaikki suhteemme perustuvat rehellisyydelle, avoimuudelle ja kunnioitukselle.

Laatu
Intohimomme on toimittaa korkealaatuista ruokaa ja tuottaa erinomaista palvelua. Olemme myös ylpeitä joka kerran, kun onnistumme siinä. Haluamme toistaa onnistumisiamme, oppia virheistämme ja kehittää ideoita, innovaatioita ja metodeita, jotka auttavat meitä olemaan yhä parempia – alamme johtava toimija.

Tiimityöllä tulokseen
Arvostamme henkilökohtaista vastuuta, mutta työskentelemme joukkueena. Arvioimme kollegojemme taitoja, tietoja ja panosta. Tuemme toisiamme ja jaamme keskenämme parhaimmat työskentelytavat saavuttaaksemme tavoitteemme.

Vastuullisuus
Otamme vastuuta toimistamme niin yksilö- kuin ryhmätasolla. Työskentelemme edistääksemme asiakkaidemme, yhteiskunnan ja koko maailman terveyttä ja hyvinvointia – joka päivä ja kaikkialla.

Kyllä onnistuu -asenne
Meillä on positiivinen kyllä onnistuu -asenne saamiimme haasteisiin ja niihin tavoitteisiin, joita itsellemme asetamme. Tämä asenne näkyy joustavuutena koko työpäivän ajan.