Kokouspalvelut

Onnistunut kokous vaivattomasti

Kokouspalvelumme tekevät onnistuneen kokouksen järjestämisestä vaivatonta. Tarjoamme kokonaisratkaisun, joka takaa riittävät esivalmistelut, toimivat kokoustilat, ensiluokkaisen palvelun ja tarjottavat kokouksen aikana sekä tilan siivouksen kokouksenne jälkeen.

Kokouksen palvelukokonaisuus räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Edustavat, toimivat ja tervetulleeksi toivottavat kokoustilat ovat ensisijaisen tärkeät onnistuneelle kokoukselle. Hoidamme puolestasi tilaukset, varaukset ja muut ennakkojärjestelyt sekä takaamme luonnollisesti ensiluokkaisen palvelun kokoukseen osallistujille.

Eurest / Eurest Services hoitaa kokoukset niin, että ne huomataan! Ymmärrämme edustavan kokoustilan arvon ja tiedämme, että toimivuus on kaikki kaikessa.

Mistä useimmiten on pulaa, on aika. Siksi on erityisen tärkeää, että kokoustilan palvelut sujuvat kommelluksitta. Asiakkaamme ei tarvitse käyttää aikaansa ja jäädä siivoamaan kokouksen jälkiä, kattaa kahvipöytää tai varmistaa, että audiovisuaaliset laitteet oikeasti myös toimivat.

Käytämme tehokasta hallintajärjestelmää, jonka kautta asiakkaamme ja vieraat voivat myös itse varata huoneita ja kokoustiloja, tehdä virheilmoituksia ja antaa palautetta. Palvelun kokonaisvarustelun ja tarvittavat palvelut määrittelemme aina yhdessä asiakkaan kanssa. Kokouspalveluihin panostaminen kannattaa.

Kokouspalvelumme - Ajattele hotellia!

Asiakkaamme on vieraamme. Kutsumme periaatettamme nimellä ”Ajattele hotellia!” Tarjoamme nimittäin kaikki palvelumme kuin hotelli – mutta työpaikallanne.

Kun sanomme ”Ajattele hotellia!”, emme ainoastaan tarkoita, että palvelemme asiakkaitamme ja heidän vieraitaan mahdollisimman hyvin. Meille se merkitsee huomattavasti enemmän. Konsepti kattaa koko yhteistyömme, niin kulissien etupuolella kuin takana.

Pohjana hotelliperiaatteellemme on kyky tarkastella asioita kriittisesti. Haluamme, että henkilökuntamme katsoo asioita asiakkaamme ja vieraiden näkökulmasta ja sopeuttaa toimintansa sen mukaisesti.

Compass Groupin kokouspalveluista huolehtiva Eurest –tiimi toivottaa teidät tervetulleeksi onnistuneisiin kokouksiin vaivattomasti!

Kokoukset tarpeiden mukaan

Listattujen ravintoloiden uudistetussa ja modernissa miljöössä on loistavat puitteet järjestää monenlaisia tilaisuuksia ja tapahtumia: yritystilaisuuksia ja -juhlia, koulutustilaisuuksia, henkilökuntajuhlia, yksityistilaisuuksia, hääjuhlia, ja monenlaisia muita tapahtumia.

Varmistamme onnistuneen tilaisuuden korkeatasoisten/räätälöityjen tarjoiluiden, sekä positiivisen palvelun ja ammattimaisen henkilökuntamme myötä.

Tilaisuudet ovat järjestettävissä ma-su kaikkina vuorokaudenaikoina, myös ilta- ja viikonlopputilaisuudet! Tilaisuuksien toteutustavat ovat räätälöitävissä tarpeenne mukaan. Oheisen valikon alta löydät kohdekohtaiset esitteet, tarkemmat esittelyt ja yhteystiedot!

Olemme teitä varten – ota yhteys ja pyydä tarjous! Lataa oheisesta valikosta ravintoloidemme kohde-esite!