Cateringpalvelut yrityksille

Skaalautuva ratkaisu kaikenlaisiin tilaisuuksiin

Meiltä saat maistuvat tarjoilut kaiken kokoisiin tilaisuuksiin. Monipuolisena toimijana kykenemme tarjoamaan laajan kokonaisratkaisun.

Tarjoamme yrityksille catering -palveluita, josta puhutaan vielä tilaisuuden jälkeenkin. Ammattitaitoinen catering -palveluhenkilökuntamme loihtii yrityksen tilaisuuteen tarjoilut tarpeiden mukaisesti. Suunnittelemme tilaisuuden menun yhdessä asiakkaamme kanssa ja määritämme palvelun tarpeen tapauskohtaisesti.

Toteutamme yrityksille kaikentyyppisiä catering –palveluita, missä ruoalta ja palvelulta vaaditaan huippulaatua. Avullamme järjestät niin cocktail-tilaisuudet, buffet-tarjoilut kuin hienoimmatkin illallistilaisuudet. Valitsemme pyydettäessä myös ruokaan sopivat viinit ja tarjoilemme kokonaisuuden ammattitaidolla ja järjestämäsi tilaisuuden vaatimalla tyylillä. Kokemus ja laaja palveluvalikoima ovat vahvuuksiamme, joilla viimeistelemme tarjoamamme ruoan huippulaadun.

Kokonaisratkaisu yhdestä osoitteesta

Meiltä saat catering -pitopalvelun lisäksi tarvittaessa myös tilaisuuteesi sopivan tilan, tilaan tarvitsemanne tekniikan, tarjoilujen kattaukset, pöytiin tarjoilun, somisteet sekä siivouspalvelut tilaisuuden jälkeen. Meillä on vankkaa kokemusta erilaisien tilaisuuksien järjestämisestä, joten meidän tuellamme onnistut varmasti ja vaivattomasti.

Tarjoamme vain parasta Catering -palvelua

Haluamme ylittää odotuksenne jokaisessa tilaisuudessa, johon tarjoamme catering -palvelut. Saavuttaaksemme tavoitteemme koulutamme kaikki työntekijämme sisäisessä World Class Service -koulutusohjelmassamme. Näin asiakkaillemme tarjottava palvelu on ensiluokkaista.

Myös catering -palvelutarjoilumme ovat huippuluokkaa. Huippulaatuisien tarjoilujen takaamiseksi on keskityttävä korkealuokkaisiin raaka-aineisiin. Asetamme ruokatavaroidemme toimittajille erittäin korkeat laatuvaatimukset ja hyvistä raaka-aineista ammattitaitoiset kokkimme loihtivat ikimuistoiset herkut tilaisuuteesi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous huippuluokan catering -palveluista!