Ravintolapalvelut

Ravintolapalveluillamme haluamme ylittää odotuksesi joka päivä, olipa kyseessä aamiainen, lounas tai kokoustarjoilut.

Mikä olisikaan ihanampi tapa aloittaa aamu kuin nauttia monipuolinen aamiainen? Ravintolapalvelumme aamiaistarjonta takaa terveellisen ja tehokkaan alun päivään. Lounaasi maistuu hyvältä ja voit hyvin nautittuasi sen ravintolassamme. Monipuolisesta lounasvalikoimastamme löydät mieleisesi vaihtoehdon jokaisena päivänä. Lähtökohtamme on, että pystymme antamaan vieraillemme hyviä kokemuksia ja vähän ekstraa joka päivä. Tutustu avoimiin lounasravintoloihimme.

Ravintolapalvelumme kautta voit järjestää onnistuneen kokouksen ja tilaisuuden vaivattomasti. Kokouspalvelumme sisältävät kattavat tarjoilut erilaisiin kokouksiin ja juhliin asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Ravintolapalveluidemme kautta tarjoamme myös laajan valikoiman moderneja kokoustiloja ravintoloidemme yhteydessä. Tutustu kokouspalveluihimme tästä.

Kokonaisvaltaiset palvelumme kattavat toimivat tukipalvelut, sisältäen muun muassa aula-, siivous-, toimistotarvike- ja vahtimestaripalvelut. Kokonaispalvelun myötä asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa.

Saavuttaaksemme tavoitteemme koulutamme kaikki työntekijämme sisäisessä World Class Service -koulutusohjelmassamme. Jaamme ohjelmassa saamamme palautteen ja palkitsemme työntekijämme, jotka ovat omalla panoksellaan parhaiten kyenneet tarjoamaan positiivista lisäpalvelua asiakkaillemme.

Tuomme palveluihimme uusinta osaamista, jonka myötä voimme luvata kaksi selkeää hyötyä: palvelutaso paranee kustannustehokkaasti, laadusta tinkimättä! Kysy meiltä, kerromme mielellämme lisää.

Avoimet ravintolamme

Ravintolapalvelumme ovat käytettävissä joka puolella Suomea.

Ravintolamme sijaitsevat eri puolilla Suomea. Ravintolapalvelukonseptimme vaihtelevat asiakkuuksiemme ja ravintoloidemme mukaan. Lounasmenumme koostuu monipuolisista vaihtoehdoista, jotta jokainen ruokailijamme löytäisi itselleen mieluisan vaihtoehdon. Siksi tarjoamme runsaasti valinnan vapautta ja terveellisiä vaihtoehtoja.

Tutustu sivuillamme avoimiin ravintoloihimme sekä niiden tarjoamiin palveluihin. Ravintolan sivulta löydät myös viikon lounaslistan. Tervetuloa nauttimaan.

Compass Group ravintolapalveluiden tarjoajana

Ravintolapalveluita alan markkinajohtajalta.

Compass Group –konserni on yritysten ravintola- ja tukipalveluiden markkinajohtaja. 510 000 työntekijää 55 maassa takaavat laadukkaan palvelun toimipisteeseen katsomatta. Liiketoimintabrändimme Suomen ravintolapalveluissa on Eurest. Vastaamme asiakasyritystemme tukitoimintojen hoitamisesta, jotta asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa. Päämääränämme on ulkoistamisen avulla taata asiakkaallemme korkealaatuisempaa palvelua ja kustannustehokuutta.