Lounasravintolat

Lounaan ansiosta energisenä koko työpäivän

Lounas on päivän rentoutumishetki ja tärkeä tietenkin myös sen kannalta, että saat riittävästi energiaa koko loppupäiväksi. Tarjoamme hyvälaatuisia aterioita ja riittävästi erilaisia vaihtoehtoja, varmistaaksemme päivittäisen asiakastyytyväisyyden ja jaksamisen. Lounasmenumme koostuu monipuolisista vaihtoehdoista, jotta jokainen ruokailijamme löytäisi itselleen mieluisan vaihtoehdon. Haluamme, että jokainen tarjoamamme ateria on vieraallemme aivan erityinen.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme toivottaa sinut tervetulleeksi rentoutumaan ja nauttimaan maittavasta lounaasta.

Annamme ateriatarjouksen, jossa on aina paljon erilaisia mahdollisuuksia, joka koostuu korkealuokkaisista raaka-aineista ja joka ottaa huomioon työpaikan yksilölliset olosuhteet. Takaamme myös korkean hygienian, sillä teemme paljon töitä ollaksemme terveys-, ympäristö- ja turvallisuusasioissa alamme paras yritys.

Tutustu avointen ravintoloidemme lounasvalikoimaan

Tarjoamme asiakkaillemme hyvää, maukasta ja terveellistä lounasta ympäri Suomen. Palvelemme asiakkaitamme muun muassa toimistoissa, yrityspuistoissa, tehtaissa ja kouluissa. Tutustu avoimiin lounasravintoloihimme verkkosivustollamme.

Julkaisemme lounasravintoloidemme lounaslistat etukäteen netissä. Näin pääset tutustumaan jo ennalta eri ravintoloidemme lounasvaihtoehtoihin. Ravintoloiden sivuilta löytyy tieto myös mahdollisista poikkeusajoista ja lisätietoja erityisruokavalioista. Lounaslistamme löydät lounasravintoloidemme alta.

Edistä terveyttäsi

Tiedämme, että aterioilla on suuri merkitys päivämme onnistumiseen ja jopa omaan pirteyteemme. Jotta verensokeri pysyy riittävällä tasolla, meidän täytyy syödä työpäivän aikana useamman kerran. Syömällä oikein jaksamme ja pystymme fokusoitumaan työtehtäviimme paremmin.

Tehokas ruokalistan ja logistiikan suunnittelu, optimaalinen resurssiohjaus sekä ympäristö- ja turvallisuuskysymysten osaava hoito ovat tulevaisuuden ruokapalveluiden avaintekijöitä. Asiakkaamme odottavat meiltä ratkaisuja, jotka tuovat ruokapalveluihin lisäarvoa ja vähentävät asiakkaaseen kohdistuvia talous- ja turvallisuusriskejä.

Me tarjoamme nämä ratkaisut. Resurssien käytön suhteen optimoidut, taatusti laadukkaat ja Suomessa sekä kansainvälisillä markkinoilla testatut ruokapalvelumme ovat tuoneet meille uskollisen asiakaskunnan – lisäksi asiakkaamme voivat kehittää omaa työterveydenhuoltoaan mitattavin tuloksin. Juuri tätä nykyiset ruokapalvelut ovat enenevässä määrin – ja tässä on lisäarvo, jonka tarjoamme.

Ruokalistamme vaihtelevat

Jaamme yrityksemme sisällä kokemuksemme resepteistä ja kuinka ne on otettu vastaan. Näin voimme jokaisessa toimipisteessämme tarjota vaihtelevamman ja jännittävämmän ruokalistan. Haluamme kuitenkin säilyttää ruoissamme aina paikallisen kosketuksen. Siksi jokainen kokkimme huomioi ruokalistasuunnittelussa ja ruoanvalmistuksessa asiakasyrityksen toiveet ja makumieltymykset, päivittäin.

Hyvät raaka-aineet suunnittelun perustana

Jotta ateria on hyvä, sen raaka-aineiden tulee olla korkealuokkaiset. Asetamme ruokatavaroiden toimittajillemme erittäin korkeat laatuvaatimukset. Pyrimme myös käyttämään kauden tuoreita raaka-aineita niin paljon kuin mahdollista.

Terveellisempi vaihtoehto

Ravintolamme tarjoavat joka päivä myös terveellisen vaihtoehdon. Nämä ateriat ovat vaihtoehto sinulle, joka haluat elää täyttä ja tervettä elämää.

 

 

Oiva