Bistro Gradus

Bistro Gradus on moderni kansainvälinen bistro Gradus-talossa. Meillä voitte nauttia päivittäin vaihtuvan maukkaan lounaan. Tilat ovat varattavissa myös iltakäyttöön. Panostamme hyviin sesongin raaka-aineisiin ja aitoihin makuihin.

Bistro Graduksen lounaissa maistuu maailman keittiöt suomalaista kotiruokaa unohtamatta. Buffetpöydässä on tarjolla lämmintä leipää, päivän keitto, ruokaisa salaattibuffet ja 3 lämmintä ruokalajia, joista yksi on kasvisvaihtoehto. Kevyt lounasvaihtoehto on joko ruokaisa salaatti tai keitto. Lounas tarjoillaan 10:45- 13:00. Ravintolamme sulkeutuu 14:00.

Aamuisin meillä on tarjoilla puuroa, sämpylää ja kahvia ja muita herkkuja! klo 7.30-9.30

 

Huomioithan että olemme poikkeuksellisesti auki vko 26 klo 8-13.30.

Lounas normaalisti.

Sen jälkeen olemme suljettuna 2.7-3.8.2018.

Mutta avaamme taas 6.8 klo 7.30.

 

Juhlat ja kokokoukset bistrossa

Voit varata Bistro Graduksesta myös tilat juhlallesi tai kokouksellesi sekä niihin haluamasi tarjoilut. Bistro Graduksen modernissa miljöössä on loistavat puitteet järjestää monenlaisia tilaisuuksia ja tapahtumia: yritystilaisuuksia- ja juhlia, koulutustilaisuuksia, henkilökuntajuhlia, yksityistilaisuuksia, hääjuhlia ja monenlaisia muita tapahtumia. Ravintolatiloissa voi järjestää iltatilaisuuksia arki-iltaisin ja viikonloppuisin myös päivällä. Kysy lisätietoja ravintolapäälliköltämme!

LATAA: Bistro Gradus kohde-esite (pdf)


Ota yhteyttä

040 630 5290
gradus@eurest.fi

Aukioloajat

maanantaista perjantaihin 7:30–15

Näin löydät meille

Paciuksenkatu 25
00270 Helsinki
käynti Kallioportaankadulta


View Larger Map