Bistro Gradus

Bistro Gradus on moderni kansainvälinen bistro Gradus-talossa. Meillä voitte nauttia päivittäin vaihtuvan maukkaan lounaan. Tilat ovat varattavissa myös iltakäyttöön. Panostamme hyviin sesongin raaka-aineisiin ja aitoihin makuihin.

Bistro Graduksen lounaissa maistuu maailman keittiöt suomalaista kotiruokaa unohtamatta. Buffetpöydässä on tarjolla lämmintä leipää, päivän keitto, ruokaisa salaattibuffet ja 3 lämmintä ruokalajia, joista yksi on kasvisvaihtoehto. Kevyt lounasvaihtoehto on joko ruokaisa salaatti tai keitto. Lounas tarjoillaan 10:45- 13:00. Ravintolamme sulkeutuu 14:00.

Juhlat ja kokokoukset bistrossa

Voit varata Bistro Graduksesta myös tilat juhlallesi tai kokouksellesi sekä niihin haluamasi tarjoilut. Bistro Graduksen modernissa miljöössä on loistavat puitteet järjestää monenlaisia tilaisuuksia ja tapahtumia: yritystilaisuuksia- ja juhlia, koulutustilaisuuksia, henkilökuntajuhlia, yksityistilaisuuksia, hääjuhlia ja monenlaisia muita tapahtumia. Ravintolatiloissa voi järjestää iltatilaisuuksia arki-iltaisin ja viikonloppuisin myös päivällä. Kysy lisätietoja ravintolapäälliköltämme!

LATAA: Bistro Gradus kohde-esite (pdf)


Ota yhteyttä

040 630 5290
gradus@eurest.fi

Aukioloajat

maanantaista perjantaihin 7:30–15

Näin löydät meille

Paciuksenkatu 25
00270 Helsinki
käynti Kallioportaankadulta


View Larger Map