Ravintola Lunch33

Hämeentie 33:ssa sijaitseva lounasravintola Lunch33 toimii sekä lounas- että tilausravintolana.

Kahvila
Trendikäs kahvila tarjoaa monipuolisen valikoiman aamiaistuotteita, salaatteja, monenlaisia täytettyjä leipätuotteita ja uunituoreita leivonnaisia.

Aamiainen
Runsas ja houkutteleva aamiainen pekonilla, kanamunalla ja itse täytetyillä sämpylöillä. Voit valita myös ravitsevan puuron.

Lounas
Tarjoamme päivittäin herkullisia lounasruokavaihtoehtoja, joita täydentävät raikas salaattipöytä ja runsas leipäpöytä. Valikoimastamme löytyy mieleinen vaihtoehto niin kotiruuan, kasvisruuan kuin mausteisempienkin makujen ystäville.

Buffetpöydästä löytyy 3 lämmintä ruokalajia, joista yksi on kasvisvaihtoehto. Buffetlounas sisältää lisäkesalaattipöydän, lämpimät ruuat, ruokajuomat ja leipäpöydän.

Keittolounas
Ruokaisaan keittolounaaseen kuuluu myös runsas salaattivalikoima, leipävalikoima ja ruokajuomat.

Catering
Meiltä voit ostaa herkkuja kotiin ja vieraille tarjottavaksi. Tilauksesta valmistamme tarjoilut erilaisiin juhliin, esim. täytekakkuja, voileipäkakkuja, makeita ja suolaisia piiraita.

Kokouksiin ja iltatilaisuuksiin!
Voit varata 150-paikkaisen ravintolasalimme erilaisiin tilaisuuksiin. Valittavana on myös kaksi kabinettitilaa 25 henkilölle ja 10 henkilölle nykyaikaisilla av- laitteilla.

Ota yhteyttä

040 182 0929
lunch33@eurest.fi

Aukioloajat
Ravintola Lunch33
maanantaista perjantaihin 07.45 – 14.00

Aamupala 7.45 – 10.00
Lounas 10.45 – 13.00

Näin löydät meille

Hämeentie 33
00500 Helsinki