Ravintola Arabianranta

 

 

Ravintola Arabianrannan lounaissa huomioidaan terveellisyys, monipuolisuus ja erilaiset ruokavaliot.

 

Buffetpöydästä löytyy 3 lämmintä ruokalajia, joista yksi on kasvisvaihtoehto. Hintaan sisältyy laaja salaattipöytä, lämpimät ruuat, ruokajuomat ja leipäpöydän antimet sekä kahvi tai tee. 

10,10 €


Päivän keittolounas. Leipävalikoima ja ruokajuoma sekä kahvi kuuluvat tähän vaihtoehtoon. Keittolounaaseen kuuluu lisäksi lisäkesalaatti laajasta salaattipöydästä.

7,20 €


Toimivuutta kokouksiin 

Voit varata Arabianrannasta myös tilat juhlallesi tai kokouksellesi sekä niihin haluamasi tarjoilut.

Ravintola Arabianrannan modernissa miljöössä on loistavat puitteet järjestää monenlaisia tilaisuuksia ja tapahtumia: yritystilaisuuksia- ja juhlia, koulutustilaisuuksia, henkilökuntajuhlia, yksityistilaisuuksia, hääjuhlia ja monenlaisia muita tapahtumia.

Ravintola Arabianrannassa on asiakaspaikkoja yhteensä n. 320 kahdessa eri ravintolatilassa (180+140). Tilat ovat edustavat sekä helposti muunneltavissa eri tyyppisiin ja kokoisiin tilaisuuksiin. Tiloissa on juhlavuuden tunnelma ja ainutlaatuinen Arabiakeskuksen ”Design miljöö”. Erillisessä Deli Marche aulakahvilassa on lisäksi 60 asiakaspaikkaa. Yhteensä asiakaspaikkoja on 420. Tilat ovat vuokrattavissa yhdessä tai erikseen eri tapahtumiin. Ravintolatiloissa voi järjestää iltatilaisuuksia arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Kysy lisätietoja ravintolapäälliköltämme!

Ravintolan yhteydessä sijaitsevassa kokouskabinetissamme on tilaa noin 25 hengelle, av-välineet sekä langaton verkko. Tila soveltuu erinomaisesti yritys- ja muiden kokousten järjestämiseen, korkeatasoisten tarjoiluiden kera.

Pyydä erillinen tarjous arabia@eurest.fi.

Arabiakeskuksen pääkäytävän yhteydessä sijaitsee moderni Deli Marche aulakahvila. Deli Marche aulakahvila on enemmän kuin kahvila. Sisustus on tyylikäs ja moderni. Tarjonta on monipuolinen ja herkullinen. Deli Marche toimii myös vaihtoehtoisena lounaspaikkana: helppoon ja nopeaan asioimiseen / lounastamiseen tarjolla on monipuolinen Deli Salad –tarjonta, keittoja ja muita maittavia kevytateriavaihtoehtoja, monipuolisen kahvilatarjonnan lisäksi.

 

 

 

 

LATAA: Arabianranta kohde-esite (pdf)

Ota yhteyttä

Ravintola 040 747 4589
Kahvila 040 755 5590
arabia@eurest.fi

Aukioloajat

Ravintola Arabianranta
Ravintola on toistaiseksi suljettu remontin takia.

Kahvila Deli Marché Arabia
Ma-pe 10-14.00
La 11:00-15:00

Näin löydät meille

Hämeentie 135 A
00560 Helsinki
Arabian tehtaanmyymälän vieressä


Näytä suurempi kartta