Mukaan hyvään porukkaan!

Intohimomme Compass Groupissa on tarjota asiakkaillemme ja vieraillemme maailmanluokan palvelua. Tarjoamalla palvelussamme aina vähän ekstraa tuotamme erityisiä kokemuksia. Onnistuaksemme tässä tarvitsemme erinomaisia työntekijöitä, jotka pystyvät sen tekemään.

Haemme sinua, joka olet valmis ottamaan vastaan uusia haasteita ja näet mahdollisuuden kehittyä Compass Groupissa. Oletko aterioiden tarjoilun tai konttorityön uusi tähtemme? Työmahdollisuutemme ovat monet ja tehtävämme vaihtelevat.

Koska olemme palveluyhtiö, työntekijämme ovat avainasemassa liiketoiminnassamme. Meidän tavoitteenamme on tehdä asiat aina paremmin. Haluamme tarjota asiakkaillemme erinomaista palvelua kaikissa tilanteissa ja siinä onnistumisessa tarvitsemme huipputekijöitä. Compass Group on kuuluisa erinomaisesta henkilökunnasta, erinomaisesta palvelusta ja erinomaisista tuloksista.

Compass Groupilla on pelkästään Pohjoismaissa yli 6000 työntekijää, joista Suomessa tällä hetkellä noin 300 työntekijää. Laajennumme kuitenkin reippaasti ja tarvitsemme osaavia, motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä ihmisiä erilaisiin tehtäviin ja paikkoihin.

Yleisimmät työtehtävät ovat:

 

Kokki
Kylmäkkö
Kahtvilatyöntekijä

Kerrossiivooja
Ravintolapäällikkö
Tiskaaja

Keittiömestari
Ravintolatarjoilija
Aulapalveluhenkilö

Hae meille jo tänään! Katso avoimet työpaikkamme oikeasta valikosta tai mikäli sopivaa työtehtävää juuri nyt ei ole tarjolla voit myös jättää avoimen hakemuksen.

Panostamme yhdessä tekemiseen, toisten auttamiseen ja tiedon avoimeen jakamiseen. Kunnioitamme ja arvostamme jokaisen työntekijän yksilöllisyyttä ja tästä johtuvaa monimuotoisuutta yhtiössämme, ja pyrimme kehittämään positiivista, avointa työskentely-ympäristöä kaikkialla missä toimimme. Meillä jokaiselle työntekijälle annetaan mahdollisuus kehittyä, oppia ja edetä urallaan.

Panostamme ihmisiin, sillä ihmiset ovat tärkein pääomamme.

Hae Compass Groupiin heti tänään. Löydät vapaat työpaikkamme oikealta puolelta sivua.

 

Tiesitkö, että..

  • Pyöritämme Suomessa noin 50 ravintolaa
  • Tarjoilemme maailmanlaajuisesti yli 4 miljardia ateriaa päivässä
    Työllistämme maailmanlaajuisesti yli 600 000 ihmistä
  • Meillä on toimintaa 45 maassa
  • Yhdessä muiden Compass Group -maiden kanssa olemme maailman 7. suurin yksittäinen työnantaja
  • Toimitamme mm. yhteen Euroopan suurimmista urheilutapahtumista: Wimbledonin tennisturnaukseen kaikki catering-palvelut