LOUNAS viikko

 

Ravintola Life Science Center

Ruokalista        vko 38                16-20.9.2019   

LOUNASTA TARJOLLA MAANANTAISTA PERJANTAIHIN klo.10.30-13.30.                           

Lounasbuffet:    Lisäkesalaatti, keitto, leipävalikoima, lämmin pääruoka bufeesta, ruokajuoma, jälkiruoka, kahvi/tee 10,30€              
Keittolounas:
Keittoannos, leipä, ruokajuoma 5,80€ (täydennä annostasi lisäkesalaatilla +1€, kahvilla tai jälkiruoalla +2€)
Vältä hävikkiä: Take away-ruoat klo.13.35-13.45 6,00€/KG.

 

Maanantai          Kasvis: Kasvismunakasta tunisialaisittain L,G

                             Kala: Lohi-fenkolirisottoa L,G Parmesania L,G
Kana: Kalkkunaa omenakastikkeessa L,G Kermaperunoita L,G
Lämmin kasvislisuke: Parsakaalia, herkkusieniä ja tomaattia M,G,VE
Päivän keitto
: Omena-sellerikeitto L,G

Deli Marchè: Välimeren juusto L,G & Paahdettua pekonia M,G
Deli Marche keitto: Savukalkkunakeitto M,G
Grillistä: Grillattua kuhaa ja valkoviinikastiketta 14,00€, Broileria Caesar-salaatilla 10,50€

Päivän jälkiruoka: Sacher-moussea VL,G

 

Tiistai                   Kasvis: Soija-linssiragua M,G Moniviljariisiä M,VE

                             Kala: Thaimaalainen kalacurry M,G
Liha: Lihapyöryköitä metsäsienikastikkeessa L Perunasosetta L,G
Lämmin kasvislisuke: Bataattia ja tuoretta pinaattia M,G,VE
Päivän keitto
: Kermainen herkkusienikeitto L,G

Deli Marchè: Cheddar-juustoa L,G & Tandooribroileria M,G
Deli Marche keitto: Fenkoli-rapukeitto L,G
Grillistä: Grillattua kuhaa ja valkoviinikastiketta 14,00€, Fenkolirisottoa ja grillattua broileria 13,00€ 

Päivän jälkiruoka: Karpalomuffinsit a’la LSC

 

Keskiviikko         Kasvis: Kikherne-kasvispihvejä M,G,VE Vegaanista chilimajoneesia M,G,VE Tulista perunapaistosta M,G,VE

                             Kana: Broileria korma-kastikkeessa M,G Basmatiriisiä M,G,VE
Liha: Jauhelihalasagne L
Lämmin kasvislisuke: Porkkanoita ja kukkakaalia M,G,VE
Päivän keitto
: Pinaattikeittoa L,G Kananmunia M,G

Deli Marchè: Kotijuustoa L,G & Savuporoa&punasipulia M,G
Deli Marche keitto: Intialainen kanakeitto M,G
Grillistä: Paistettu siika bowl 13,00€, Naudanlehtipihvi Caesar-salaatilla 13,00€

Päivän jälkiruoka: Vohveleita       Pähkinälevitettä G Vaahterasiirappia M,G,VE Marjakimara M,G,VE

 

Torstai                 Kasvis: Metsäsieni-paprikapasta L (pyydä gluteenitonta pastaa grillistä kiitos)

                             Kana: Broilerin koipinuijat M,G Sinihomejuustodippiä L,G Chilimajoneesia M,G Lohkoperunat M,G,VE
Liha: Burgundinpataa M,G Riisiä M,G,VE
Lämmin kasvislisuke: Rosmariini punajuuria M,G,VE
Päivän keitto
: Kesäkurpitsa-koskenlaskija tuorejuustokeitto L,G

Deli Marchè: Yrttinen härkis M,G,VE & Uunilohta M,G
Deli Marche keitto: Minestronekeitto M
Grillistä: Porsaan noisetit, paahdettua pekonia ja Bearnaisekastiketta 14,00€, Mozzarella-luumusalaattia 10,50€

Päivän jälkiruoka: Mustaherukkarahka L,G

 

Perjantai             Kasvis: Pestoinen tomaatti-mozzarellavuoka nyhtökauralla G

Liha: Kreikkalaista lammaspataa M,G Riisiä M,G,VE
Liha: Seesam-chili paahdettua porsaankylkeä inkivääriglaseerauksella M,G  
Lämmin kasvislisuke: Ratatouillea M,G,VE
Päivän keitto
: Feta-punajuurikeitto L,G

Deli Marchè: Raejuustoa L,G & Sillejä, silakoita, keitin perunaa M,G

Deli Marchè keitto: Gulassikeittoa M,G Hapankermaa L,G
Grillistä: Broileri-vuohenjuustopasta 13,00€, Nyhtöpossu burgeri 13,00€

Päivän jälkiruoka: Uuniomenaa L,G Vaniljakastiketta

 

G =  gluten free / gluteeniton    L =  lactose free / laktoositon                 

VL =  low lactose / vähälaktoosinen M = maidoton/no milk

VE=vegaani/ vegan                           Tarjoilijat vastaavat mielellään raaka-aine tiedusteluihin.

LSCK kiinteistön Ravintolan asiakkaille tarkoitettu asiakastyytyväisyys kysely toteutetaan ajalla 11.9. – 20.9.2019.

Kyselyyn pääset tästä: https://my.surveypal.com/cg2560
Kiitos vastauksestasi, mielipiteesi on meille tärkeä.