Ravintola Arabianranta

Ravintola Arabianrannan lounaissa huomioidaan terveellisyys, monipuolisuus ja erilaiset ruokavaliot. Pääsääntöisesti ruoka on vähälaktoosista tai laktoositonta.

Buffetpöydästä löytyy 3 lämmintä ruokalajia, joista yksi on kasvisvaihtoehto. Buffetlounas sisältää lisäkesalaattipöydän, lämpimät ruuat, ruokajuomat ja leipäpöydän antimet sekä kahvin. 

Delilounas löytyy omasta linjastostaan. Se on koottu vaihtuvista, yhteensopivista komponenteista joista yksi on ns. ruokaisa proteiinilisäke (juusto, kala, kana tms.) Nämä komponentit eivät kuulu buffetlounaaseen. Ruokaisaan salaattilounaaseen kuuluu myös keitto, leipävalikoima ja ruokajuoma sekä kahvi.

Kevyt lounasvaihtoehto on joko ruokaisa salaatti tai keitto. Leipävalikoima ja ruokajuoma sekä kahvi kuuluvat tähän vaihtoehtoon. Keittolounaaseen kuuluu lisäksi lisäkesalaatti lisäkesalaattipöydästä.

 

Jälkiruokabuffetista löytyy päivittäin valikoima erilaisia herkullisia jälkiruokia, leivonnaisia ym. päivän hintaan sekä kahvia tai teetä.

* lisäksi Kelan hyväksymällä opiskelijakortilla ateriaetuun oikeutetuille opiskelijalounas, jossa päivän ruokavaihtoehdot on koottu suositusten mukaisesti. Lounaskokonaisuus sisältää lämpimän ruuan, lisäkesalaatin, ruokajuoman ja leivän.

 

Toimivuutta kokouksiin 

Voit varata Arabianrannasta myös tilat juhlallesi tai kokouksellesi sekä niihin haluamasi tarjoilut.

Ravintola Arabianrannan uudistetussa ja modernissa miljöössä on loistavat puitteet järjestää monenlaisia
tilaisuuksia ja tapahtumia: yritystilaisuuksia- ja juhlia, koulutustilaisuuksia, henkilökuntajuhlia, yksityistilaisuuksia, hääjuhlia ja monenlaisia muita tapahtumia.

Modernissa Ravintola Arabianrannassa on asiakaspaikkoja yhteensä n. 320 kahdessa eri ravintolatilassa (180+140). Tilat ovat edustavat sekä helposti muunneltavissa eri tyyppisiin ja kokoisiin tilaisuuksiin. Tiloissa on juhlavuuden tunnelma ja ainutlaatuinen Arabiakeskuksen ”Design miljöö”. Erillisessä Deli Marche aulakahvilassa on lisäksi 60 asiakaspaikkaa. Yhteensä asiakaspaikkoja on 420. Tilat ovat vuokrattavissa yhdessä tai erikseen eri tapahtumiin. Ravintolatiloissa voi järjestää iltatilaisuuksia arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Kysy lisätietoja ravintolapäälliköltämme!

Ravintolan yhteydessä sijaitsevassa tyylikkäässä kokouskabinetissamme on tilaa noin 25 hengelle, av-välineet sekä langaton verkko. Tila soveltuu erinomaisesti yritys- ja muiden kokousten järjestämiseen, korkeatasoisten tarjoiluiden kera.

Pyydä erillinen tarjous.

Arabiakeskuksen pääkäytävän yhteydessä sijaitsee moderni Deli Marche aulakahvila. Deli Marche aulakahvila on enemmän kuin kahvila. Sisustus on tyylikäs ja moderni. Tarjonta on monipuolinen ja herkullinen. Deli Marche toimii myös vaihtoehtoisena lounaspaikkana: helppoon ja nopeaan asioimiseen / lounastamiseen tarjolla on monipuolinen Deli Salad –tarjonta, keittoja ja muita maittavia kevytateriavaihtoehtoja, monipuolisen kahvilatarjonnan lisäksi.

 

LATAA: Arabianranta kohde-esite (pdf)

Ota yhteyttä

ravintola 020 1250 589
kahvila 020 1250 593
arabia@eurest.fi

Aukioloajat

Ravintola Arabianranta
maanantaista perjantaihin 10.30–13.30

Kahvila Deli Marché Arabia
Ma-To 8:00-18.00
Pe 8:00-17:00
La 11:00-15:00

Näin löydät meille

Hämeentie 135 A
00560 Helsinki
Arabian tehtaanmyymälän vieressä


Näytä suurempi kartta