Asiakasyhteistyö Finnair lounge herkulliset tarjoilut toimittaa Compass Group

Finnair valitsi Compass Groupin Helsinki-Vantaan lentoaseman lounge-tilojensa kumppaniksi.

Finnairilla on Helsinki-Vantaalla kolme eri lounge-tilaa business-luokan matkustajien ja tasoasiakkaiden käyttöön.

Compass Group on tuottanut Finnairille heinäkuusta 2017 lähtien kaikkien kolmen loungen ateria- ja asiakaspalvelun. Finnairin lounget ovat auki noin 18 tuntia vuorokaudessa, ja ne palvelevat vuosittain yhteensä 650 000 kotimaista ja kansainvälistä Finnairin ja Finnairin oneworld-kumppaneiden asiakasta.

”Lounge-tilamme Helsinki-Vantaalla ovat tärkeä osa asiakkaan matkaa, ja haluamme entisestään vahvistaa niiden tarjoamaa pohjoismaista asiakaskokemusta”, sanoo Finnairin maapalveluiden kehityksestä vastaava johtaja Sari Nevanlinna.”Premium-loungeemme tulee esimerkiksi Compass Groupin keittiömestari, joka valmistaa asiakkaiden edessä aterioita tuoreista sesongin raaka-aineista asiakkaiden toiveen mukaisesti.”

”Iloitsemme Compass Groupilla yhteistyöstä. Jaamme Finnairin kanssa samanlaiset arvot korkeasta laadusta ja asiakkaista huolehtimisisesta, innovatiivisuudesta. Juuri tätä haluamme tuoda esille myös Finnairin loungeissa: yhdistämme vahvan gastronomisen osaamisen, hyvinvoinnin osaamisen ja elämysten luomisen kaikille aisteille”, kertoo johtaja Kristiina Ramirez Compass Group Suomen operatiivisesta organisaatiosta.

Finnairin lounget Helsinki-Vantaalla on sisustettu suomalaisella ja pohjoismaisella designilla, ja asiakkaat voivat niissä rentoutua lentoja ennen tai lentojen välissä, sekä nauttia vuorokausirytmin mukaan vaihtuvasta ruokatarjoilusta ja juomista. Finnairin business-luokan matkustajilla, Finnair Plus Gold- ja Platinum-tasoasiakkailla ja oneworld Emerald- ja Sapphire-tasoasiakkailla on vapaa pääsy loungeihin.