Compass Groupin Ravintola Let’s Play sijaitsee Espoon Keilaniemessä vilkkaalla business-alueella, kauniilla paikalla meren äärellä.

Ravintola Let’s Play sijaitsee Espoon Keilaniemessä vilkkaalla business-alueella, kauniilla paikalla meren äärellä. Ravintola on palvellut alueen yrityksiä ja yksityisiä asiakkaita jo vuodesta 2015. Let’s Play palvelee alueen yrityksiä ja yksityisiä asiakkaita. Ravintola tarjoaa niin monipuolista lounasta, aamiaista, välipalaa kuin kahvilatuotteitakin. Take away -palvelusta saa vastavalmistetut lounasruuat, salaatit ja uunituoreet leivät mukaan. Let’s Playn palveluihin kuuluvat myös kokoustilat tarjoiluineen, ja ravintola toimiikin lähialueen kokoontumispaikkana ja sinne saatetaan tulla kauempaakin.

Lounasruoka on monipuolinen ja terveellinen valikoima klassista kotiruokaa ja maailman makuja. Listalta löytyy myös täyspainoista kasvisruokaa ja herkulliset keittolounaat. Let's Play –ravintolassa on myös Deli-salaattibaari ja pizzan paistopiste, josta tarjoillaan pizzaa asiakkaalle yksilöllisesti valmistettuna. 

Lisää tietoa Let's Play-ravintolasta Food & Co -sivuillamme.
Osoite: Keilaranta 15 B, 02150 Espoo

Lue lisää muista referensseistämme ja ota yhteyttä.