Tulevaisuuden työyhteisö

Me Compass Groupilla haluamme olla mukana rakentamassa hyvinvointia tukevia tulevaisuuden työympäristöjä. Tehdään se yhdessä!

Millainen on tulevaisuuden työyhteisö?

Sijaitseeko tulevaisuuden työympäristömme pilvessä? Tarvitaanko toimistoja enää lainkaan...?  Tulevaisuuden työympäristö antaa meille vapauden työskennellä haluamallamme tavalla. Meidän täytyy silti tavata toisiamme kasvotusten... verkostoituaksemme ja saadaksemme inspiraatiota! Rakennukset, joissa tapaamme toisiamme, on rakennettu hyvinvointia varten. Ne on suunniteltu terveyttä ja onnellisuutta silmällä pitäen. Tulevaisuuden työympäristö on houkutteleva kohde, jossa haluamme viettää aikaa! Tiedostavat ruokailijat tulevaisuuden työpaikoilla odottavat hyvinvointia tukevia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja.  

Tulevaisuuden työympäristöjä sävyttävät kolme keskeistä trendiä: liikkuva toimisto, hyvinvointia tukevat rakennukset ja ihmiset keskiöön tuova holistisuus. Tuoreessa trendiraportissa sukellamme syvemmälle trendeihin ja kuvaamme esimerkein, miten työympäristöt kehittyvät.