Ruokapalvelut

Etsitkö uusia ideoita tai kumppania? Miten voimme auttaa? Millaisia ravintolapalveluja, ruokapalveluja tai ateriaratkaisuja etsit? Olemme mielellämme apunanne ravintola- tai ruokapalvelun suunnittelussa alusta lähtien!

 

Edelläkävijänä teemme ruokaa suurella sydämellä ja intohimolla. Elämme ruokafilosofiaamme todeksi joka päivä! Se todentaa tavoitteemme ja tuo esiin keskeiset arvomme. Ruokafilosofiamme on keskeinen vaikuttaja kaikille meille riippumatta siitä missä ja kenelle ruokaa valmistamme: niin lapsille päiväkodeissa ja kouluissa, potilaille sairaaloissa, senioreille kotona, työntekijöille toimistoissa tai tehtaissa, vieraille tapahtuma-areenoilla…

Ruoka- ja ravintolapalveluitamme ohjaavat kuusi ruokafilosofiamme periaatetta:

#1 Toimimme vastuullisemman yhteiskunnan puolesta

Teemme yhteistyötä vastuullisten kumppaneiden kanssa – meillä on samat tavoitteet ympäristön kuormituksen vähentämiseksi (mm. ruokahävikki ja hiilidioksidipäästöt).

 

#2 Laadukkaat raaka-aineet

Hyödynnämme mahdollisimman paljon tuoreita raaka-aineita ja vältämme turhien lisäaineiden käyttöä: tarjoamamme ruoka on maukasta, terveellistä ja ympäristöystävällistä. 

 

#3 Terveellistä päivittäin

Ruokalistamme ovat vaihtelevia ja sesonginmukaisia – kasviksilla, kuiduilla ja mm. täysjyväleivällä on ruoissamme keskeinen rooli. Vähennämme hallitusti punaisen lihan, suolan ja sokerin käyttöä. Ruokamme on mahdollisimman luonnollisista aineksista tehtyä. 

 

#4 Kaikille aisteille

Valmistamme ruokaa innovatiivisesti ja ammattitaidolla – tarjoamme asiakkaille elämyksiä. Kunnioitamme raaka-aineita ja työstämme niitä löytääksemme puhuttelevia makuja ja rakenteita.

 

#5 Parhaat ihmiset

Ihmiset ovat toimintamme keskiössä. Haluamme tarjota heille mahdollisuuksia näyttää osaamisensa.

 

#6 Räätälöidyt ratkaisut

Suunnittelemme aina palvelumme asiakaskohtaisen tarpeen mukaan.  

 

Olipa kyseessä huippuluokan edustus- ja ravintolapalvelut, ruokaratkaisut muuntuvaan työelämään tai ruokapalvelut lasten, nuorten ja opiskelijoiden tarpeisiin tai toimitetut ateriapalvelut senioreille kotiin, meille tärkeintä on löytää yhdessä asiakkaidemme kanssa paras palvelu juuri heidän tarpeeseensa!

Palvelubrändimme Food & Co, Amica, Tastory, Hav A Java, Wicked Rabbit ja Market 24/7 ovat uniikkeja ja räätälöityjä ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Tutustu palvelubrändeihimme alta.