Pyrimme aina tuottamaan paikallisesti tuotettua, ravitsevaa ja herkullista ruokaa jokaisessa ravintolassamme.

Amica tarkoittaa latinaksi ystävää – Amica pyrkiikin olemaan luotettava liittolainen kaikille asiakkailleen eri sektoreilla aina päiväkodeista kouluihin ja palvelutaloista sairaaloihin.
"RUOKAYSTÄVÄSI LÄPI ELÄMÄN"

Mitä Amica edustaa?

Luotettavaa kumppanuutta

Meillä on päättäjäasiakkaidemme kanssa tiivis ja läpinäkyvä kumppanuus, jonka puitteissa kuuntelemme ja opimme ymmärtämään heitä. Muutumme ja joustamme jatkuvasti voidaksemme täyttää heidän ja ravintola-asiakkaiden odotukset.

Herkullista, mutta edullista ruokaa

Valitsemme korkealaatuiset toimittajamme huolellisesti ja olemme asiantuntijoita hankkimiemme tuotteiden optimaalisessa hyödyntämisessä. Näin voimme taata valmistavamme aina herkullista, terveellistä ja edullista ruokaa.

Välittävän asenteen kera tarjoiltuna

Teemme työtämme rakkaudella – ja se näkyy. Palvelemme tehokkaasti hymyn kera luodaksemme paikan, jossa ravintola-asiakkaat haluavat viettää aikaa.

Luotettava kumppanuus, joka tuottaa herkullista ja edullista ruokaa välittävällä asenteella. Tähän kiteytyy Amican arvolupaus.

Sinun logistiikkasi

Paikalliset keittiöt, keskuskeittiöt, ateriapalvelut, lämpimien ja kylmien ruokien toimitus ja ammattitaitoiset logistiikkaratkaisut ovat kaikki Amica-brändin vahvuuksia. Amica on ratkaisukeskeinen brändi, joka ilmentää kokemustamme ja perinteitämme, sekä missiotamme ylittää päättäjä- ja ravintola-asiakkaiden odotukset.

Haluatko kuulla lisää?

ota yhteyttä