Uudistunut Amica Work on täyden palvelun ravintola, joka yhdistää vuosikymmenien kokemuksen cateringalalta sekä tuoreen näkemyksen täysipainoisesta kotiruuasta. Amica tuo työpaikallesi jokaisen sesongin maut korkealaatuisista raaka-aineista tehtynä – aina omassa keittiössä kokattuna.

Lounasaika lähenee ja nälkäisellä vatsalla ei ajatus kulje. Jäikö aamiainen kotona väliin? Tai ehkä kaipaat iltapäivän palaveriin kahvia tai välipalaa? Amica Work palvelee sinua juuri silloin, kun sinä tarvitset. ”Amica Work vastaa teollisuus- ja toimistotyöntekijöiden monipuolisiin ateriatarpeisiin”, sanoo asiakkuusjohtaja Jiri Luoto Compass Groupilta. ”Makumaailmassa hyödynnämme vuosikymmenten lounaskokemuksemme, gastronomisen osaamisemme ja ravitsemuksellisen tietämyksemme, jotta asiakas voi keskittyä nauttimaan ruokahetkestä ja jatkaa töitä tehokkaana ja virkeänä.”

Amica Work on rento ja kotoisa ravintola, joka on rakentunut vuosikymmenten historian päälle. Jokainen Amica on suunniteltu sujuvaksi myös ruuhka-aikoina. ”Tuomme vahvuuksiamme palvelussa ja ruuan maussa entistä selvemmin esille”, kertoo kehityspäällikkö Nina Hienonen Compass Groupilta. ”Luotamme hyvistä raaka-aineista tehtyyn täysipainoiseen kotiruokaan, joka valmistetaan paikan päällä, omassa keittiössämme, omilla luottoresepteillämme.”

Vastuullisuus mukana kaikessa tekemisessä


Vastuullisuus on osa jokapäiväistä tapaamme ajatella ja työskennellä. Runsas kasvistarjonta helpottaa arjen valinnoissa. ”Uskomme kasvisten syömiseen. Uudistuneen Amican myötä esimerkiksi kasviksia on tarjolla aiempaa enemmän”, Hienonen sanoo. ””Runsaiden salaattipöytien lisäksi tarjoamme lihan ja kalan rinnalla joka päivä itse tehdyn kasvisaterian.” Myös itse leivottuun leipään ja runsaaseen leipäpöytään on panostettu entistä enemmän.

Tiedämme, mistä raaka-aineemme tulevat. Ruokamme on valmistettu aina vastuullisesti tuotetuista raaka-aineista. Niiden kotimaisuusaste on korkea, ja suosimme sesonginmukaisia raaka-aineita. Myös hävikkiin kiinnitetään erityistä huomiota. ”Hävikin vähentäminen on yksi vastuullisuustyömme tavoitteista”, Hienonen kertoo.

Yhdessä syöminen tekee hyvää

”Jokainen Amica Work -ravintola on uniikki – aina sen yhteisön näköinen ja oloinen, jossa se toimii”, Nina Hienonen toteaa. Palvelua ja tarjoomaa kehitetään jatkuvasti vastaamaan työelämän muuttuviin tarpeisiin. Haluamme rohkaista ja lujittaa työpaikan yhteisöä tarjoamalla lämminhenkisen ja iloisen kohtauspaikan työpäivän lomaan. ”Meille maku ja asiakkaan aito kohtaaminen ovat aina etusijalla”, Jiri Luoto lupaa.  

Istu yhteiseen pöytään työkaveriesi kanssa – ja nauti!