Ville Savimaa on monipuolinen ja laajasti myös mainos- ja taiteilijapiireissä palkittu kuvittaja.

Kuvittaja Ville Savimaa on monipuolinen ja laajasti myös mainos- ja taiteilijapiireissä palkittu kuvittaja, jonka kädenjälkeä on saatu ihailla lukuisissa leikkisissä ja mielikuvitusta herättävissä julisteissa ja projekteissa mm. Adidaksen, Artekin, Disneyn, Nokian, Sonyn ja Niken kanssa.

Ville on luonut meille uuden raikkaan kuvituksen, jossa seikkailee osaavat työntekijämme, odotetut asiakkaamme ja monipuoliset raaka-aineet sulassa sovussa. Ensimmäisenä visuaalinen kuvitus tulee näkymään syksyn Lounaan paluu -kampanjassamme. Kuvitus herää henkiin myös lyhyissä videoissa, joita voi bongata mm. Jodelista. Ville kuvailee omaa työtään vertaamalla sitä osuvasti kokin työhön:

”Kuvan tekeminen on rytmittämistä, paljon samaa kun kokin hommassa. Mun raaka-aineet ja mausteet on vaan erinäköisiä."

 

Me Compassilla haluamme kiittää Villea hänen joustavasta ja ammattitaitoisesta työskentelystään. Teimme pitkän listan toiveita mitä haluamme kuvituksessa näkyvän ja lisäksi toivoimme iloisuutta. Jo ennen julkaisemista Villen kuvitus innosti meitä syksyn aloitukseen ja näkemämme luonnokset saivat ihastuneita kommentteja henkilökunnaltamme.