Moneksi muuntuva itsepalvelukauppa on täällä! Nälkä ei katso kelloa… Ruoat, juomat ja välipalat päivän jokaiseen hetkeen – 24/7.

Tervetuloa itsepalvelupisteelle! Asioiminen on helppoa ja nopeaa.

Market 24/7 on modulaarinen itsepalvelukauppa-konsepti, jonka keskiössä on hyvä ja laadukas ruoka. Market 24/7:n kautta voimme varmistaa räätälöidyn, kätevän ja turvallisen ruokapalvelun kaikille asiakkaille kellon ajasta riippumatta.

Market 24/7 tarjoaa herkullisia omassa keittiössä tehtyjä ruokia. Tuotteissa otamme huomioon vuodenajat ja sesongit, jotta raaka-aineet ovat aina parhaimmillaan.

Market 24/7 valikoimassa on kaikkea välipaloista ja juomista terveellisiin, maukkaisiin ja tuoreisiin aterioihin. Valikoima mukautetaan palvelemaan kunkin asiakaskunnan erityistarpeita. Kuuntelemme herkästi asiakkailtamme saamaa palautetta ja kehitämme toimintaa sen perusteella. Kaupassa voi olla myös noutopiste nettitilauksille.

Haluatko kuulla lisää, miten uutuusratkaisumme soveltuu juuri teidän toimipisteeseenne? Kerromme mielellämme lisää, miten tekin voitte saada maistuvaa ruokaa aina saataville omalle työpaikallenne. Ota yhteyttä!