Take away -ruoat mukaan

Maistuvaa take away -ruokaa ravintoloistamme

 

Löydät uuden maistuvan Food & Co Take Away -tuoteperheen herkullisia annoksia valikoiduista kohteistamme pääkaupunkiseudulla.

 

Kaikkea ei tarvitse tehdä itse, vaan mukaan voi hakea maukasta, terveellistä ja vastuullisesti tuotettua takeaway-ruokaa. Compass Groupin Amica-, Food & Co- ja Tastory-ravintoloissamme asioit turvallisesti tartuntatautiepidemioidenkin aikana. Samalla voit napata mukaan käsintehtyä Amica-simaa ja muita vappuherkkuja!

 

Uusi tuoteperheemme pitää sisällään ikisuosikkeja sekä tuoreempia, trendikkäitä ruokia sekä maistuvia kasvisruokia. Food & Co Take Away -annoksia on myös perhekoossa! Haluamme, että voit helposti viedä hyvää ruokaa myös kotiin. Osta oivallinen ateria illaksi tai etäpäiväksi samalla kun käyt meillä syömässä – näppärää, eikös! Food & Co Take Away -tuoteperheen maukkaita annoksia myydään tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla valikoiduissa kohteissamme

Maistuvaa kotiruokaa ja kauden herkkuja pakkaamme mukaan vaikka koko perheelle tai seurueelle. Monessa paikassamme voit myös pelastaa edullisemmin päivän lounaalta ylijäänyttä ruokaa päätymästä hävikkiin.

 

Take away -kulttuurin nousu on yksi esimerkki arkiruokailun vahvistuvista trendeistä. Uudenajan hybridityö ja -opiskelu sekä alati muuttuvat rajoitukset karsivat monen päivittäisistä aterioista monipuolisuuden ja vaihtelevuuden. Hyvä maku, hyvinvointi ja vastuullisuus ovat vahvoja trendejä jatkossakin.

 

Vastuullisuus etenkin raaka-aineiden ja ruoan valmistukseen liittyen on yhä tärkeämpi valintoja ohjaava tekijä. Kuluttajat haluavat myös ruoan tekevän hyvää itselleen, läheisilleen ja ympäristölleen. Terveellisen, maukkaan kotiruoan arvostus on edelleen vahva. Arjen helpottaminen korostuu uudenlaisessa arjessa. Laajat kuluttajatutkimuksemme osoittivat jo ennen pandemiaa, että aika- ja paikkariippumattomuus muokkaavat ruokailukulttuuriamme arjessa.

 

Tavat palvella ja tavoittaa asiakkaat muuttuvat. Kehitämme uusia ratkaisuja jatkuvasti yhdessä asiakkaittemme ja yhteistyökumppaneittemme kanssa kokeilujen, pilottien ja yhteistyöhankkeiden avulla. Me compassilaiset haluamme olla halutuin ja intohimoisin ruoan ja palvelun tekijä ja rohkea uudistaja.

 

Toimimme palvelutarjoajana henkilöstö-, business park- ja opiskelijaravintoloiden lisäksi päiväkodeissa, kouluissa, ikäihmisten palvelutaloissa, sairaaloissa ja virastoissa sekä tapahtumien catering-kumppanina. Takeway-ruoan rooli korostuu etenkin työikäisten ja opiskelijoiden elämässä arjen ja juhlan helpottajana. Etätyöläiset hakevat mukaansa seuraavan päivän lounaan, perheelle päivällisen tai vaikka viikonlopuksi lähestyvän juhlapäivän ja sesongin herkkuja.

 

Opiskelijoiden elämää helpottavat Kela-tuetut ateriapaketit, joita voi ostaa myös mukaan. Kampusravintoloissamme suosittuja ovatkin ”kaverille kanssa” -ateriapaketit, joilla opiskelija voi ostaa nk. 2+2 -mallilla itselleen ja kaverilleen ruokaa kotiin vietäväksi molempien opiskelijakorttia vilauttamalla.

 

Kotiruokaa mukaan otettuna ratkaisee monta arjen haastetta, eikä vähiten siksi, että ammattilainen huolehtii ateriasi monipuolisuudesta, ravitsemuksesta ja hyvästä mausta!

Haetko mukaasi jo tänään?