Tastory palvelubrändimme idea on tarjota sinulle vastustamattoman hyvää ruokaa hyvässä ilmapiirissä.

Trendi ruokamaut Tastory logo Compass Group

Nimi Tastory tulee englanninkielen sanoista taste ja story (maku ja tarina). Haluamme luoda ruokaan liittyviä tarinoita, jotka ovat liian maukkaita jäädäkseen jakamatta.

Rakkautemme hyvää ruokaa, seuraa ja palvelua kohtaan ovat niitä asioita, jotka haluamme jakaa kanssasi. Nappaa jotain mukaan, nauti lounaasta ravintolassamme tai käytä Tastorya vaikkapa iltapäivän kokoukseen?

Tastoryn ruoka 

Ruoka on mielestämme paras syy tapaamisille. Tastoryssa keskitymme vihreisiin, tuoreisiin ja kokonaan luonnollisiin aineksiin.

Tastorysta tulet aina löytämään innovatiivisia kasvisaterioita. Nämä ateriat saavat veden herahtamaan kielelle ja niitä on mahdollista yhdistellä eri kastikkeiden tai laadukkaan kala-, liha- tai kasvisvaihtoehdon kanssa. Tiedämme vaihtelun olevan tärkeää ravintola-asiakkaillemme, joten haluamme tarjota siihen mahdollisuuksia.

Jos käyt meillä lounaalla tiistaina, kannattaa tulla keskiviikkona rohkeasti takaisin maistamaan jotain uutta. Lupaamme sinulle uusia makunystyröitä herättäviä elämyksiä. Siinä missä omat aikataulusi ja toiveesi vaihtelevat, niin tekee myös ruokalistamme.

Meillä on jokaiselle jotakin – niin kasvissyöjälle, makeannälkäiselle kuin kurnivalle vatsallekin.

Tastoryn palvelu 

Meille on todella tärkeää, että tunnet itsesi tervetulleeksi ja viihdyt. Se saa ruoan maistumaan vieläkin paremmalta.

Arvostamme mahdollisuutta palvella sinua henkilökohtaisesti. Intohimoiset keittiömestarimme ovat sinua varten aina paikalla keittiössä ja esittelevät ruokaa mielellään. Näin haluamme antaa sinulle hieman tavallista henkilökohtaisemman kokemuksen.

Tastoryn tunnelma 

Tastoryn ilmapiiri on lämmin, houkutteleva – ja sopii moniin eri tilanteisiin päivän aikana.

Haluamme tarjota käyttöösi erilaisia alueita ja istumapaikkoja. Jotkut näistä sopivat paremmin vilkkaisiin hetkiin, toiset puolestaan pienempiin ja rauhallisempiin tapaamisiin.

Voit istua yhdellä alueella lounastaessasi, toisella rennommassa kokouksessa ja kolmannella alueella, kun haluat vain nauttia tauosta tai välipalasta. Tarkkaan valitut, miellyttävät kalusteet ja erilaiset alueet mahdollistavat oikean tunnelman löytymisen.

Ruoka on lempisyymme tapaamisille. Liity makoisaan tarinaan – tervetuloa Tastoryyn.