Compass Groupin Wicked Rabbit -kasvisruokakonsepti pyrkii hauskalla tavalla muuttamaan suhtautumista kasvisruokaan.

Kasvisten käytön lisääminen on ruokailun kestävää kehitystä edistävä trendi, jota Compass Group on pyrkinyt viime vuosina tukemaan vahvasti. Kasviksiin kannustaminen on näkynyt Compass Groupin ravintoloissa muun muassa ruokien esillepanossa, kokkien koulutuksessa sekä kasvisreseptien kehittämisessä. Compass Groupin gastronomia- ja tuotekehitysjohtaja Marianne Nordblomin mukaan joustava kasvissyönti eli fleksaus sekä kiinnostus omaa hyvinvointia kohtaan ovat nostaneet kasvisruoan suosiota.

Wicked rabbit_1.jpg

"Haluamme olla mukana muutoksen kärjessä ja tehdä asiakkaillemme helpoksi syödä terveellistä ja maukasta ruokaa. Wicked Rabbit vie kasvisten vallankumousta ravintoloissamme askeleen eteenpäin" -Marianne Nordblom

Kujeileva kani muistuttaa kasvisten herkullisuudesta

Kasvisruokakonseptin tunnistaa ovelasta kanista, jolla on pilkettä silmäkulmassaan. Wicked Rabbit pyrkii avartamaan makumaailmoja ja muuttamaan hauskalla tavalla suhtautumista kasvisruokaan.

“Kujeilevan kanin taituroima ruoka on niin hyvää, että siihen jää koukkuun. Wicked Rabbit vie maukkaudellaan ruoan uusiin ulottuvuuksiin ja hyvin kauas niin sanotusta “pelkästä pupuruoasta”. Kyseessä on elämyksellinen ja herkullinen uusi konsepti, joka nyt vain sattuu olemaan kasvisravintola”, kuvailee Nordblom.

Wicked rabbit_2.jpg

Tutustu ja löydä lähin Wicked Rabbit -kasvisruokaravintola >

#moregreens #wickedrabbit