Tietoa meistä

Tarjoamme asiakkaillemme inspiroivia ja merkityksellisiä ruoka- ja monipalveluja. Tutustu toimintaamme ja ota rohkeasti yhteyttä. Unelmoidaan yhdessä ja etsitään juuri teille parhaiten sopiva ratkaisu!

 

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijoillemme. Sparraamme mielellämme niin innovatiivisten ratkaisujen kehittämisessä, kustannustehokkuuden tai vaikkapa keskitetyn tuotannon mahdollistamien palvelujen osalta.

 

Compass Group Suomen johtoryhmä asiantuntijoineen on apunanne – ja osaava henkilökuntamme ravintoloissa ja toimipisteissä kautta maan auttaa mielellään. Katso yrityksemme Suomen johtoryhmän kokoonpano täältä.

 

Kerromme uusista palveluratkaisuista, asiakastarinoista ja tuoreista tutkimuksista toimialoillamme kanavissamme. Seuraa meitä somessa (Compass Group Finland) tai tilaa uutiskirjeemme, niin saat tuoreet ajankohtaisuutiset ja inspiroivat tarinat suoraan sähköpostiisi.

 

Olemme osa maailman johtavaa ruoka- ja monipalveluyhtiötä Compass Groupia, jonka juuret juontavat sotien jälkeisen jälleenrakennuksen aikaan Englannissa. Compass Group toimii 45 eri maassa ja meitä compassilaisia on maailmassa yli 600 000! Suomessa toimimme hyvin paikallisesti, mutta taustalla tukenamme on koko maailmanlaajuisen organisaatiomme osaaminen ja kokemus. Tutustu maailmanlaajuiseen konserniimme englanniksi.

 

Haluaisitko kuulla lisää kansainvälisistä ruoka- ja monipalveluratkaisuista tai esimerkkejä maailmalta? Ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijoihimme, niin kerromme mielellämme kansainvälisistä esimerkeistämme, jotka voisivat kiinnostaa juuri sinun alallasi.