PRO-finalistit 2021 on nyt julkaistu! Compass Groupilta finalistina Ravintolan keittiöpäällikkö/-mestari -sarjassa on Aleksi Katajisto ravintola Tastory Innopoli2:sta Espoosta.

Keittiöpäällikkö Aleksi Katajisto vastaa Otaniemessä sijaitsevan Tastory Innopoli2 –ravintolan keittiöstä. Parasta työssä on innovoida uusia elämyksiä asiakkaille, mutta kaikkein tärkeintä on tarjota aina turvallista, herkullista ja juuri asiakkaan ruokavalioon sopivaa ruokaa. Aleksi innostuu tuotekehityksestä ja konseptisuunnittelusta, mutta toisaalta myös ruoan ja juoman yhdistäminen kiehtoo.

Tulevaisuuden lounaskokemusta Aleksi kehittää huomioiden kestävän kehityksen periaatteet. Hän toivoo suomalaisen ruokakulttuurin muuttuvan niin, että unohdetaan miellyttäminen ja tuodaan rohkeasti oma visio esille. Näin syntyisi uudenlaista, aidosti suomalaista ruokakulttuuria.

Onnittelemme Aleksia jo tässä kohtaa finaalipaikasta ja kannustamme sinua antamaan äänesi hänelle PRO-sivuilla: https://propalkinnot.fi/finalistit/aleksi-katajisto/

 

MIKÄ ON PRO?

PRO on tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet.

PRO-palkintojen saajia voivat ehdottaa työkaverit, tuttavat, yhteistyökumppanit, esimiehet ja asiakkaat. Ehdokkaiden saamat äänimäärät ja perustelut ratkaisevat pääsyn finaaliin. Palkittavan tärkein ominaisuus on asenne. Etsimme osaavia, energisiä, aurinkoisia ja esimerkillisiä huippuyksilöitä, joiden kanssa työskentely kiireessäkin on nautinto. (Lähde: https://propalkinnot.fi/info/ )