Uudistunut Amica Work on täyden palvelun ravintola, joka tuo työpaikallesi jokaisen sesongin maut korkealaatuisista raaka-aineista tehtynä – aina omassa keittiössä kokattuna.

”Amica Work vastaa teollisuus- ja toimistotyöntekijöiden monipuolisiin ateriatarpeisiin”, sanoo asiakkuusjohtaja Jiri Luoto Fazer Food Servicesiltä. ”Hyödynnämme vuosikymmenten kokemuksemme, gastronomisen osaamisemme ja ravitsemuksellisen tietämyksemme, jotta asiakas voi keskittyä nauttimaan ruokahetkestä ja jatkaa töitä tehokkaana ja virkeänä.”

Amica Work on rento ja kotoisa ravintola, joka on suunniteltu sujuvaksi myös ruuhka-aikoina. ”Luotamme hyvistä raaka-aineista tehtyyn täysipainoiseen kotiruokaan, joka valmistetaan omassa keittiössämme, omilla luottoresepteillämme”, kertoo kehityspäällikkö Nina Hienonen Fazer Food Servicesiltä.

Vastuullisuus mukana kaikessa tekemisessä


Vastuullisuus on osa jokapäiväistä tapaamme ajatella ja työskennellä. ”Uudistuneen Amican myötä esimerkiksi kasviksia on tarjolla aiempaa enemmän”, Hienonen sanoo. ”Runsaiden salaattipöytien lisäksi tarjoamme joka päivä itse tehdyn kasvisaterian.”

Ruokamme on valmistettu aina vastuullisesti tuotetuista raaka-aineista, joiden kotimaisuusaste on korkea. Sesonginmukaiset raaka-aineet ja hävikin vähentäminen ovat osa vastuullisuutta.

Yhdessä syöminen tekee hyvää


Haluamme rohkaista ja lujittaa työpaikan yhteisöä tarjoamalla lämminhenkisen ja iloisen kohtauspaikan työpäivän lomaan. Palvelua ja tarjoomaa kehitetään jatkuvasti. ”Jokainen Amica Work -ravintola on uniikki – aina sen yhteisön näköinen ja oloinen, jossa se toimii”, Nina Hienonen toteaa.

Istu yhteiseen pöytään työkaveriesi kanssa – ja nauti!