Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä Compass Groupissa. Viranomaisten ohjeet koronaviruksen COVID-19 leviämisen ehkäisemisestä toimivat meille minimivaatimuksina. Niiden lisäksi muokkaamme ennakoivasti omaa toimintaamme päivittäin asiakkaiden ja henkilöstön turvallisuuden varmistamiseksi.

Olemme vahvistaneet päivittäisiä desinfiointikäytäntöjä kaikissa kohteissamme sekä varmistaneet riittävien suojavälineiden ja puhdistus- ja desinfiointiaineiden saatavuuden. Meillä on käytössä omavalvontajärjestelmä, jonka avulla pystymme seuraamaan ja valvomaan sekä tuotannon että tuotantoympäristön hygieniatasoa.

Olemme päivittäneet ohjeet ravintoloissamme ja muissa kohteissamme palveluiden toteuttamiseksi poikkeustilanteissa.  Neuvottelemme päättäjäasiakkaidemme kanssa tapauskohtaisesti, mikäli joudumme tekemään poikkeusjärjestelyitä ravintoloissa. Pyrimme varmistamaan ruoan saatavuuden ja tarjoilun vaihtoehtoisin keinoin. Tästä esimerkkeinä ovat ruoan annostelu, tarjoilu pakkauksissa ja ruoan jakelu tuotantokeittiöistämme.  


Käsien pesu ennen ruokailua

Ohjeistamme asiakkaitamme pesemään kädet ennen ruokailua. Pyrimme varmistamaan että käsidesit ovat saatavilla koko ajan. Vaihdamme ruoan ottimia useasti ja muokkaamme ruoan esillepanoa eri tavoin. Suosittelemme, että asiakkaat pitävät metrin etäisyyden toisistaan. Varmistamme, että tiloissa ei ole 500 henkilöä kerralla samassa tilassa.

Lisäksi olemme keskeyttäneet kaikki yrityksemme ulkomaan työmatkat. Muutamme omat sisäiset kokoukset virtuaalisiksi emmekä osallistu yleisötapahtumiin. Seuraamme tilanteen kehittymistä sisäisen Covid-tiimin toimesta Suomessa ja globaalisti säännöllisesti ja jaamme parhaita käytäntöjä maiden välillä.