Koronavirustilanne on laajentunut pandemiaksi ja olemme Suomessa ja koko maailmassa poikkeuksellisessa tilanteessa. Tilanteen vaikutukset Compass Groupin asiakasyrityksiin Suomessa ja samalla yrityksen liiketoimintaan ovat mittavat.

Tämän johdosta Compass Group on käynnistänyt tänään 13.3.2020 yhteistoimintamenettelyn Suomen ravintoloissa koskien mahdollisia lomautuksia. Työn määrä on tilapäisesti vähentynyt ja mahdollisesti vähentymässä koronaviruksen aiheuttaman asiakasmäärien vähenemisen johdosta.

Neuvottelut koskevat koko ravintolahenkilöstöä, ravintoloiden esimiehiä, operatiivisia suunnittelijoita ja gastro chefejä. Neuvottelut käynnistyvät keskiviikkona 18. maaliskuuta.

”Toivomme, että työpaikkojen sulkeminen ja vaikutukset työn määrään olisivat vähäisiä ja työ voisi mahdollisimman monessa paikassa jatkua normaalisti eikä lomautuksiin olisi tarvetta.

Kiitämme henkilöstöämme isosta ja tärkeästä työstä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Henkilöstön ja asiakkaidemme terveys ja turvallisuus on meille tärkeintä ja jatkamme työtä ihmisten hyväksi”, toteaa toimitusjohtaja Jaana Korhola.

Lue lisää: https://www.fazerfoodservices.com/fi/tietoa-meista/Ajankohtaista/asiakkaidemme-ja-tyontekijoidemme-turvallisuus-on-meille-ensisijaista/