Koronavirustilanne on laajentunut pandemiaksi ja niin Suomessa kuin koko maailmassa ollaan poikkeuksellisessa tilanteessa. Tilanteen vaikutukset Compass Groupin asiakasyrityksiin ja samalla yrityksen liiketoimintaan ovat mittavat.

Tämän johdosta Compass Group FS Finland Oy:ssä on käynnistetty tänään 19.3.2020 yhteistoimintaneuvottelut koskien mahdollisia lomautuksia. Työn määrä on tilapäisesti vähentynyt ja mahdollisesti vähentymässä koronaviruksen aiheuttaman asiakasmäärien vähenemisen johdosta.

Neuvottelut koskevat toimihenkilöitä, ylempiä toimihenkilöitä mukaan lukien pohjoismaisella liiketoiminta-alueella työskentelevät ja johtoa. Neuvotteluiden piirissä on yhteensä noin 150 henkilöä. Neuvottelut käynnistyvät tiistaina 24.3.

”Tilanne on erittäin poikkeuksellinen Suomessa ja maailmalla, mutta uskon, että yhdessä tästäkin selviämme. Asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus ja terveys ovat nyt tärkeintä. Kiitän henkilöstämme kyvystä toimia asiakaslähtöisesti tässä erittäin haastavassa tilanteessa”, toteaa Compass Groupin Suomen toimitusjohtaja Jaana Korhola.

 

Lue lisää: https://www.fazerfoodservices.com/fi/tietoa-meista/Ajankohtaista/compass-groupin-ruokapalvelut-ja-kotiin-myynti-koronapandemian-aikana/