Compass Group Finland Oy valittiin Hämeenlinnan kaupungin kilpailutuksessa Kalvolan ja Rengon ateria-, siivous- ja käyttäjäpalveluiden tuottajaksi. Sopimuskausi alkaa 1.8.2021 ja on voimassa neljä vuotta, jonka jälkeen on neljän vuoden optiokausi. Compass Group toimii jo entuudestaan Kalvolassa ja Rengossa ateriapalveluiden tuottajana.

”Olemme erittäin iloisia, että saamme laajentaa palveluitamme Kalvolassa ja Rengossa jatkossa
ateriapalveluista myös siivous- ja käyttäjäpalveluihin. Haluamme kehittää yhteistyössä parasta
palvelukokemusta loppuasiakkaille. Kiitämme Hämeenlinnan kaupunkia vahvasta vuoropuhelusta prosessin aikana”, kertoo Compass Group Suomen toimitusjohtaja Jaana Korhola.

Käyttäjäpalvelut ovat monipuolisia tehtäviä varhaiskasvatuksessa ja kouluissa, esimerkiksi ateriakärryjen kuljetusta, kukkien kastelua, kalusteiden järjestelyä ja vieraiden opastamista. Viitaten Hämeenlinnan tiedotteeseen, kertoo kaupungin kiinteistöjohtaja Pasi Korte, että uusi sopimus antaa mahdollisuuden kehittää palvelun laatua ja kustannustehokkuutta yhteistyössä Compass Groupin kanssa.

Lue lisää Hämeenlinnan kaupungin verkkosivuilta.

Lisätiedot:
Compass Group Finland
Toimitusjohtaja Jaana Korhola, p. 040 821 8641

Hämeenlinnan kaupunki
Kiinteistöjohtaja Pasi Korte, p. 03 621 2655
Hankintapäällikkö Aapo Korte, p. 050 464 3637

Haluatko lisää tietoja Compass Groupin ajankohtaisista uutisista ja palveluista? Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi.