Compass Group jatkaa Ukrainan sodan uhrien avustamista Suomessa ja kansainvälisesti.

”Olemme kaikki järkyttyneitä ja surullisia traagisista tapahtumista Ukrainassa ja tuomitsemme vahvasti Venäjän valtion hyökkäyksen Ukrainaa ja ukrainalaisia kohtaan. Ajatuksemme ovat kaikkien tilanteesta kärsineiden puolella. Tukeaksemme humanitäärisessä työssä teemme lahjoituksen £250 000 paikan päällä toimiville hyväntekeväisyysorganisaatioille samalla kun yrityksemme ja kollegamme eri maissa tukevat ruoka-apuna ja rahallisilla lahjoituksilla kasvavaa pakolaiskriisiä Itä-Euroopassa”, kertoo Compass Groupin konsernijohtaja Dominic Blakemore.

”Viimeaikaisten tapahtumien valossa Compass Group PLC on päättänyt pysyvästi jättää Venäjän markkinan ja siirtyy pois kaikkien venäläisten tavaran- ja palvelutoimittajien käyttämisestä. Olemme jo hyvässä vauhdissa näissä toimissa. Jatkamme tilanteen monitoroimista ja seisomme kansainvälisen perheemme tukena peräänkuuluttaen nopeaa ja rauhallista konfliktin päättymistä”, kertoo Blakemore.

Voit lukea alkuperäisen tiedotteen täältä:
https://www.compass-group.com/en/media/news/2022/Statement-on-the-war-in-Ukraine.html

Compass Group Suomi mukana auttamassa

”Ukrainalaisten lasten, nuorten ja aikuisten hätä on koskettanut ja järkyttänyt meitä suuresti. Olemme Suomessa tehneet oman lahjoituksen UNICEFille sodan uhrien auttamiseksi ja kannustamme kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme tukemaan ukrainalaisia eri avustusorganisaatioiden kautta. Autamme pakolaisia Ukrainan naapurimaissa ja varaudumme pakolaisten auttamiseen ruokapalveluiden muodossa myös Suomessa yhdessä viranomaisten kanssa, kertoo Compass Group Suomen toimitusjohtaja Hannu Rahnasto.

Compass Group tarjoaa maailmanlaajuisesti kriisiapua ukrainalaisille työntekijöille
jokaisessa maassa johtoryhmiensä kautta sekä paikallisten kumppanien välityksellä.

”Meillä on ukrainalaisia ja venäläisiä kollegoja Compass-maissa. Työyhteisössä kuulumme kaikki samaan Compass-perheeseen ja on ensiarvoinen tärkeää huolehtia kaikkien ihmisten tasavertaisesta kohtelusta. Olemme tarjonneet myös Suomen henkilöstöllemme tietoa ja tukea keskusteluavun saamiseksi”, kertoo Rahnasto.

Compass Group Suomi noudattaa kansainvälisiä pakotteita ja ravintoloiden (Amica, Food & Co, Tastory) valikoimissa ei ole Venäjältä tai Valko-Venäjältä hankittuja tuotteita.