Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä Compass Groupissa. Olemme koonneet tälle sivulle erilaisia liikkuvan ruoan ratkaisuja, joita toteutamme ravintoloissamme alueellisesti. Normaalin take away -myynnin lisäksi meiltä löytyy ratkaisuja erilaisiin asiakkaidemme tarpeisiin.

Ravintoloiden ruokapalvelut ja kotiin myynti

Suuri osa ravintoloistamme on auki, ja tarjoamme asiakkaille mahdollisuuden tilata ja ostaa ruokaa myös mukaan vaikka koko perheelle – näin tuemme etätyössä olevia ja helpotamme perheiden arkea. Tiedotamme ravintoloissamme ja ravintoloiden verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa kunkin ravintolan ajankohtaisista palveluista ja take away-tuotteista.

Compass Group Suomen ravintoloiden verkkosivut:
www.amica.fi
www.foodandco.fi
www.tastory.fi
www.compass-group.fi

Ruokakassit useammalle päivälle

Kokkiemme valmistamat herkulliset ateriat ovat saatavilla joko yksittäisinä annoksina tai useamman päivän ruokakassina. Voit poimia ne mukaasi ruokarekkamme reitiltä tai ravintoloistamme.

Take away -ruokakassimme varmistaa monipuoliset ateriat moneksi päiväksi. Tilaa se itsellesi tai vinkkaa palvelusta eteenpäin. Lähipiirisi seniori tai vaikka naapurisi saattaa kaivata uusia makuja arkeen. Kysy lisää ravintoloistamme!

Lue koululaiskassien yhteistyöstämme Pohjois-Suomessa
Lue kotiruokakassien yhteistyöstämme Varman kanssa

Campus take away

Yliopisto- ja AMK-ravintoloissamme ympäri Suomen tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden ostaa opiskelijatuetun lounaan kahdeksi päiväksi, eli kaksi opiskelijaetuista ateriaa kerralla. Lisäksi opiskelijatoverin opiskelijakorttia kassalla näyttämällä saa ostettua myös hänelle saman ateriapaketin. Eli 2+2 opiskelijatuettua lounasta kerralla. Lue lisää aiheesta>

Opiskelijaravintolamme löytyvät seuraavilta verkkosivuilta:
www.amica.fi
www.foodandco.fi

Amica kotiruoka-auto kiertää pääkaupunkiseudulla

Amica kotiruoka-automme kiertää pääkaupunkiseudun lähiöitä ja tarjoaa monipuolista kotiruokaa sekä tarjoilut syksyn juhlahetkiin liikkuvasta ruoka-autosta noudettuna. Kotiruoka-auton reitit ja aikataulut sekä menut löytyvät seuraavista kanavista:

Verkkosivut: www.amica.fi/kotiruoka 
Facebook: Amica Kotiruoka
Instagram: @amica.kotiruoka