Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä Compass Groupissa. Viranomaisten ohjeet koronaviruksen COVID-19 leviämisen ehkäisemisestä toimivat meille minimivaatimuksina. Niiden lisäksi muokkaamme ennakoivasti omaa toimintaamme päivittäin asiakkaiden ja henkilöstön turvallisuuden varmistamiseksi. Tarjoamme ruokapalveluita pandemian aikana mukautetusti. Alla ajankohtaiset tiedot (päivitetty 19.3.2020).

Ravintoloiden ruokapalvelut ja kotiin myynti

Olemme sulkeneet osan ravintoloistamme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi, ja seuraamme tilannetta auki olevien ravintoloidemme kohdalla.

Viranomaisten ohjeistus 10 henkilön julkisten kokoontumisten välttämiseksi mahdollistaa edelleen ravintoloiden toiminnan ja niissä asioimisen.

Pyrimme varmistamaan ruoan saatavuuden ja tarjoilun vaihtoehtoisin keinoin. Tästä esimerkkeinä ovat ruoan annostelu, tarjoilu pakkauksissa ja ruoan jakelu tuotantokeittiöistämme.

Lisäksi tarjoamme useassa paikassa mahdollisuuksia ostaa ruokaa mukaan ja vaikka koko perheelle – näin tuemme etätyössä olevia ja helpotamme perheiden arkea poikkeusaikana.

Tiedotamme ravintoloissamme ja ravintoloiden verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa kunkin ravintolan palveluista. Tutkimme myös vaihtoehtoisia ruuan tilaus- ja toimitusmahdollisuuksia paikallisesti ja tiedotamme näistä erikseen.

Vahvistetut hygieniakäytännöt ravintoloissamme

Auki olevissa kohteissamme jatkamme vahvistettuja hygieniakäytäntöjä. Meillä on käytössä omavalvontajärjestelmä, jonka avulla pystymme seuraamaan ja valvomaan sekä tuotannon että tuotantoympäristön hygieniatasoa. Kiinnitämme erityistä huomioita riskiryhmien kanssa toimimiseen.

  • Olemme päivittäneet toimintaohjeet ravintoloissamme pandemian aikana
  • Olemme vahvistaneet päivittäisiä desinfiointikäytäntöjä kaikissa kohteissamme ja hankkineet tarpeelliset suoja- ja puhdistusvälineet.
  • Olemme kehottaneet kaikkia työntekijöitä jäämään kotiin, mikäli heillä ilmenee flunssaoireita.
  • Mikäli työntekijämme tai samassa taloudessa asuva henkilö, on palannut ulkomaan matkalta, tulee hänen jäädä eristykseen 14 päiväksi
  • Olemme kerranneet työntekijöidemme kanssa hygieniaohjeet sekä ohjeistaneet asiakkaamme käsienpesun ja desinfioinnin osalta sekä hygieenisestä tavasta aivastaa ja yskiä.
  • Mikäli henkilöstömme keskuudessa olisi epäilys koronatartunnasta toimimme välittömästi ennalta sovittujen ohjeiden mukaisesti.
  • Seuraamme tilanteen kehittymistä sisäisen Covid-tiimin toimesta Suomessa ja globaalisti päivittäin ja jaamme parhaita käytäntöjä maiden välillä.


Yhdessä pystymme ehkäisemään poikkeuksellisen tilanteen pahenemisen.