Blogi johto Compass Groupilla

Helsingin Satama on valinnut Katajanokan terminaalinsa ravintolapalveluiden tuottajaksi elokuusta lähtien maailmanlaajuisesti tunnetun Compass Groupin.

Terminaalin toisen kerroksen baari- ja kahvilapalvelut varataan laivamatkustajille, kun taas ensimmäisen kerroksen kahvila-kioski ja kolmannen kerroksen mutkaton bistro-ravintola tarjoavat palvelujaan kaikille: niin matkailijoille kuin alueen asukkaille ja työntekijöille.

Katajanokan terminaalille räätälöidään juuri sinne sopivat ideat ja ravintolapalvelut, jotka ovat auki aamusta iltaan. Katutason raikkaassa kioski-kahvilassa on peruskioskivalikoiman lisäksi mm. helposti mukaan haettavaa välipalaa ja pientä take-away-ruokaa.

Ravintolatarjonta on monipuolista ja vastaremontoidut tilat viihtyisät ja toimivat. Kolmannen kerroksen bistro tarjoaa laajan palvelu- ja tuotevalikoiman, josta löytyy niin klassikoita kuin uusimpia trendejä. Bistro palvelee myös esimerkiksi alueen asukkaiden ja työntekijöiden lounasruokailussa. Lisäksi siellä voi myös järjestää esimerkiksi seminaareja, palavereja tai muita tapahtumia.

”Olemme iloisia päästessämme kehittämään Katajanokan ravintolapalveluita yhdessä Helsingin Sataman kanssa. Tavoitteemme on vastata vahvasti tämän päivän matkustajatrendeihin ja tarjota sesongin mukaisia ja monipuolisia vaihtoehtoja joka makuun. Terminaali on kokenut huiman uudistuksen ja tulee tarjoamaan hienot puitteet rentoon ja maistuvaan viihtymiseen – niin matkustajille kuin ympäristössä liikkuville”, toteaa asiakkuusjohtaja Kristiina Ramirez Compass Group Suomesta.

”Meillä on samanlainen näkemys asiakaskokemuksesta Compass Groupin kanssa, ja ravintolapalveluiden kehittäminen perustuu asiakasdataan. Katajanokan ravintolauudistus tuo kohdistettuja palveluita eri matkustajasegmenteille ja uusia palveluita kaupunkilaisille.”, kertoo Marika Pauli, Helsingin Sataman matkustajaliiketoiminnan kehityspäällikkö.

Erilaisten matkustajaryhmien tarpeet otetaan hyvin huomioon: toisen kerroksen baari tulee olemaan viihderisteilylle lähtijöiden suosiossa, ja perheen kanssa matkustavat voivat nauttia mukavasti erillisen kahvilan antimista, vaikkapa maistuvasta streetfoodista - lapset löytävät omat suosikkinsa lasten omalta ruokalistalta.


Lisätiedot:
Helsingin Satama Mediadesk: mediadesk(at)portofhelsinki.fi, p. 040 5065280
Asiakkuusjohtaja Kristiina Ramirez, Compass Group Suomi, p. 044 711 9564