Kaikkea ei tarvitse tehdä itse, vaan ravintoloistamme voi hakea maukasta, terveellistä ja vastuullisesti tuotettua take away -ruokaa.

Jatkuva etätyö ja rajoitukset karsivat monen päivittäisistä aterioista monipuolisuuden. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse, vaan mukaan voi hakea maukasta, terveellistä ja vastuullisesti tuotettua take away-ruokaa. Compass Groupin Amica-, Food & Co- ja Tastory-ravintoloissamme asioit turvallisesti tartuntatautiepidemioidenkin aikana. Maistuvaa kotiruokaa ja kauden herkkuja pakkaamme mukaan vaikka koko perheelle tai seurueelle. Monessa paikassamme voit myös pelastaa edullisemmin päivän lounaalta ylijäänyttä ruokaa päätymästä hävikkiin.

Turvallinen työskentely ja asiointi ovat toimintamme perusta maukkaan sekä laadukkaan ruuan rinnalla. Vallitseva pandemiatilanne rajoituksineen vaikuttaa myös meidän toimintaamme, mutta isona toimijana meillä on hyvät edellytykset varmistaa päivittäinen maistuva monipuolinen ruoka ja palvelu asiakkaillemme ympäri Suomen. Olemme lisänneet turvallisuuskäytäntöjämme ja meillä on käytössä kattava pandemiaohjeistus. Henkilöstömme noudattaa tarkasti sekä viranomaisten että Compass Groupin omia ja asiakkaiden kanssa yhdessä sovittuja ohjeita, jotta asiointi on turvallista. Tekemästämme infektioriskien hyvästä hallinnasta olemme saaneet tällekin toimintakaudelle DNV:n myöntämän My Care -tunnuksen.

Toimimme palvelutarjoajana henkilöstö-, business park- ja opiskelijaravintoloiden lisäksi päiväkodeissa, kouluissa, ikäihmisten palvelutaloissa, sairaaloissa ja virastoissa. Isojen patojen keittiöidemme kautta pystymme tuottamaan isoinakin määrinä turvallisesti maistuvaa ruokaa pidempien matkojen päähän. Alueelliset yhteistyöverkostomme turvaavat riittävän henkilöstön sairastapauksissa kaikissa yksiköissämme.

- Teemme myös aktiivista yhteistyötä kumppaneidemme kanssa, jotta voimme ennakoida mahdolliset muutokset heidän toiminnassaan. Olemme valmistautuneet toimitusketjun häiriöihin kaikessa liiketoiminnassamme. Meillä on testattu, laadukas ja erittäin laaja reseptiikka sekä siihen liitettynä jäljitettävä ja kestävästi valittu raaka-ainepohja ja sitä kautta kyvykkyys pitää yllä luvattua laatutasoa myös toimituspoikkeustilanteissa, kertoo Compass Group Suomen työ- ja tuoteturvallisuuspäällikkö Joni Vilppunen.

Mahdolliset ruokalistamuutokset ovat tilanteen johdosta tässä vaiheessa asiakkaille näkyvin toimenpide, sillä koronasta johtuvat teollisuuden tuotekatkokset ja kuljetusyritysten reittimuutokset sekä toimituspuutteet aiheuttavat tilanteita, joissa joudumme korvaamaan suunnitellun ruokalajin toisella tarpeeseen ja laatutasoon soveltuvalla ruokalajilla. Valikoima siten vaihtelee kohteittain ja tarjontaa saattaa olla väliaikaisesti supistettu vallitsevan tilanteen johdosta. Mukaan ostettavaa take way -ruokaa ja herkkuja esimerkiksi tulevan hiihtolomakauden kruunaamiseksi on saatavilla kaikista työelämänpaikoistamme.

Katse uusissa palveluissa

Vaikka tällä hetkellä fokus on vahvasti asioinnissa sekä palveluiden turvaamisessa, katsomme samalla jo myös rohkeasti eteenpäin. Take away -kulttuurin nousu on yksi esimerkki arkiruokailun vahvistuvista trendeistä. Hyvä maku, hyvinvointi ja vastuullisuus ovat vahvoja trendejä jatkossakin. Vastuullisuus etenkin raaka-aineiden ja ruoan valmistukseen liittyen on yhä tärkeämpi valintoja ohjaava tekijä. Kuluttajat haluavat myös ruoan tekevän hyvää itselleen, läheisilleen ja ympäristölleen. Terveellisen, maukkaan kotiruoan arvostus on edelleen vahva. Arjen helpottaminen korostuu uudenlaisessa arjessa.

Uudistamme palvelujamme ja kehitämme uusia ratkaisuja jatkuvasti yhdessä asiakkaittemme ja yhteistyökumppaneittemme kanssa. Kokeiluja, pilotteja ja uusia innovatiivisia ratkaisuja tuomme markkinoille jo keväällä.

- Me compassilaiset haluamme olla halutuin ja intohimoisin ruoan ja palvelun tekijä, rohkea uudistaja ja vastuunoton suunnannäyttäjä – niin lasten, opiskelijoiden, aikuisten kuin ikäihmistenkin maailmassa. Tavat palvella ja tavoittaa muuttuvat ja me haluamme olla niitä osaltamme myös uudistamassa. Lisäksi luotamme, että ihmiset syövät myös tulevaisuudessa, uskoo Compass Group Suomen toimitusjohtaja Hannu Rahnasto.