Compass Group ja Sannan Ruokakassi yhteistyöhön – kehitämme ruokaratkaisua hybridityön tarpeisiin.

Terveellinen ruoka ja säännöllinen ruokarytmi auttavat työntekijää jaksamaan paremmin sekä töissä että vapaa-ajalla. Compass Groupin Food & Co -ravintolat ja Sannan Ruokakassi tarjoavat palvelun, jonka avulla työnantajalla on tilaisuus tukea työntekijöidensä säännöllistä ja terveellistä arkiruokailua ja sitä kautta henkilöstön kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hyvinvoiva työntekijä on yrityksen tärkein voimavara. Säännöllisellä ruokailulla puolestaan on suuri merkitys työhyvinvointiin ja jaksamiseen. Laadukas, terveellinen ruoka, sekä työpäivän aikana että sen jälkeen, heijastuu työskentelyyn ja työpäivästä palautumiseen. Hybridityö luo haasteita säännölliseen syömiseen, kun yhteiset lounaat henkilöstöravintolassa työkavereiden kanssa jäävät vähemmälle. Etäpäivän lounaat ja perheen iltaruoat tehdään usein kiireessä. ”Aina tätä samaa…”, kuuluu sekä lasten että aikuisten suusta.

Kuulostaako tutulta? Me Compass Groupilla kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja luomme koko ajan erilaisia ratkaisuja, joilla yritykset voivat pitää huolta työntekijöistään. Henkilöstöravintolassa nautitun laadukkaan lounaan lisäksi Food & Co -ravintoloissamme voi ostaa take away -tuotteita itselle tai vaikkapa koko perheen tarpeisiin. Market 24/7 -konsepti puolestaan antaa mahdollisuuden ostaa terveellisiä välipaloja ja aterioita vuorokauden ympäri. Uudenlaisen ratkaisun tarjoaa Food & Co -ravintoloidemme yhteistyö Sannan Ruokakassin kanssa.

Food & Co -ravintolat ja Sannan Ruokakassi avuksi arjen kiireissä

Sannan Ruokakassi on palvelu, jossa voit valita erilaisista vaihtoehdoista kotiisi toimitettavan ruokakassin, joka sisältää viikoksi sekä reseptit että niissä käytettävät ainekset. Nyt Compass Groupin Food & Co -ravintolat ja Sannan Ruokakassi ovat aloittaneet pilotin, joka tekee henkilöstön hyvinvoinnin tukemisen työnantajalle helpoksi. Työyhteisöille tarjottava palvelu sopii niin lähi-, etä- kuin hybridityöhön. Yhteistyö tukee myös Compass Groupin vastuullisuustyötä, sillä Sannan Ruokakassin resepteissä on runsaasti kasvisvaihtoehtoja ja ruokahävikki pienenee, kun tuotteita on juuri oikea määrä reseptiin nähden.

- Työnantaja voi nyt tarjota työntekijöilleen rahanarvoisen edun tilata Sannan Ruokakassia edullisemmin, sanoo kasvujohtaja Elina Yrjänheikki Compass Groupilta.

Yrjänheikki kertoo, että myöhemmin tänä vuonna myös Food & Co:n take away -annoksia voi tilata Sannan Ruokakassin nettikaupasta toimitusten lisätuotteina. Sannan Ruokakassin palvelut tullaan liittämään myös Food & Co Suomi -mobiilisovellukseen.

- Herkullisen ja vaihtelevan ruuan kokkaaminen on täysin mahdollista kiireisessäkin arjessa, kun se tehdään tarpeeksi helpoksi, sanoo Sannan Ruokakassin toimitusjohtaja Laura Kaapro. – Työnantaja voi tehdä työntekijöidensä arjesta ihanampaa tukemalla uudenlaisten ruokaratkaisujen käyttöä.

Työkyky on monen tekijän summa, jossa myös työnantajalla on tärkeä rooli. Työntekijän arkea helpottavilla ratkaisuilla työnantaja tukee työntekijänsä hyvinvointia ja palautumista –  ja työntekijä on levännyt ja energinen uutta työpäivää aloitellessaan.