Elokuun myötä alkoi “uusi arki”. Suomessa tunnelma vaihtelee nyt toiveikkuuden ja epävarmuuden välillä. Kuten epävarmoina aikoina aina, korostuu nytkin perusasioiden merkitys. Arjen ruokailuhetket tuovat hengähdystauon ja iloa päivään.

Me Compass Groupilla haluamme toivottaa suomalaiset lämpimästi takaisin lomakauden jälkeen. Huolehdimme työntekijöidemme terveydestä ja asiakkaidemme turvallisesta sekä miellyttävästä asioinnista perehdyttämällä koko henkilöstömme “uuteen arkeen”, vakuuttaa mm. Amica, Food & Co ja Tastory-ravintoloistaan tunnetun Compass Group Suomen operatiivinen johtaja Hannu Rahnasto.

Avaamme elokuun aikana käytännössä kaikki yli 500 yksikköämme. Myös ne, jotka ovat olleet pitempään kiinni pandemiarajoitusten ja kesälomakauden aikana. Avaamme ravintoloitamme porrastetusti ja yhdessä asiakkaidemme kanssa tilannetta arvioiden. Kaiken toiminnan perustana on turvallisuus ja ajankohtaiset viranomaisohjeistukset. Toivomme asiakkaiden uskaltavan nauttia ravintoloidemme tarjonnasta ja kavereiden kohtaamisesta paikan päällä, mutta helpotamme etätyötä ja -opiskelua muokkaamalla palveluitamme uudenlaisen arjen mukaiseksi. Esimerkkinä tästä ovat mm. etätyöntekijöille kehitetyt mukaan ostettavat ateriat ja pääkaupunkiseudulla kotiin kuljetettavat perhepaketit, joiden laajennusmahdollisuuksia maakuntiin pohditaan 

Kesän aikana kysyimme niin päättäjäasiakkailtamme kuin suomalaisilta kuluttajiltakin, mitä uudenlainen arki ihmisille tarkoittaa.  

Tutkimuksemme osoittavat, että ihmisten ajatuksissa korostuvat nyt arjen hyvät perusasiathyväempaattinen palvelu ja terveellinen, maukas ruokaNäiden lisäksi kaivataan arjen helppoutta ja uusia tapoja ostaa ruokaa mukaan tai suoraan kotiin. Juuri näissä asioissa haluamme olla ihmisiä lähellä ja arjen tuttu kumppani. Meiltä voi ostaa mukaan vaikka koko päivän ateriat tai napata lounaan kaverillekin – ei tarvitse itse tehdä kaikkea, muistuttaa Hannu Rahnasto.

Arjen ruokailuhetket ja syöminen tuovat hyvän ravitsemuksen ja turvan lisäksi myös iloa ja pysähtymistä muiden kiireiden keskelleVastapainoa tuovat erityisesti sosiaaliset kohtaamiset tutun ravintolahenkilökunnan, työtovereiden ja ystävien kanssa, kun se tehdään turvallisesti ja turvavälejä noudattaen 

Meille voit tulla syömään huoletta, sillä huolehdimme jokaisessa paikassa turvallisuudesta asiakkaiden erityispiirteet huomioiden. Toimimme päiväkodeissa, kouluissa, opiskelupaikoilla, työelämässä, liikenteessä, palvelutaloissa ja tapahtumataloissa Suomessa ja 45 maassa ympäri maailman. Noudatamme jokaisessa maassa viranomaisten ajankohtaisia ohjeita ja seuraamme tilanteen kehittymistä päivittäin. Yrityksemme koosta ja kokemuksesta johtuen tiedämme myös Suomessa usein jo etukäteen, mitkä ovat parhaat käytännöt eri elämänaloilla toimittaessa. Lisäksi haluamme räätälöidä toimintaamme juuri kunkin asiakaskunnan tarpeiden mukaan. Olemme siis valmiina toivottamaan asiakkaamme hymyssä suin tervetulleiksi ja valmiina muokkaamaan toimintatapoja, mikäli uusia rajoituksia tartuntatilanteen kehittyessä tulisi, kertoo Hannu Rahnasto.  

Olemme iloisia lasten palatessa päiväkoteihin ja kouluihin, joissa sovimme mahdollisista erityisjärjestelyistä koulukohtaisesti. Opiskelijaravintoloissamme helpotamme arkea mukaan myytävillä Kela-tuetuilla aterioilla ja aikuisten työpaikoilla mahdollistamme myös turvalliset kokoukset. Tiedotamme mahdollisista muutoksista aina yleisesti esimerkiksi sosiaalisen median kanavissamme sekä ravintolakohtaisesti.

Tervetuloa syömään ravintoloissamme turvallisesti!