Tietosuoja Compass Groupilla

Me Compass Groupilla varmistamme, että asiakkaistamme tallennettuja tietoja käytetään ja säilytetään huolellisesti, tietosuojalainsäädäntöä noudattaen.

Tietojen tarkastaminen

Sinulla on oikeus tarkastaa tietosi ja tehdä niihin päivityksiä milloin tahansa tällä lomakkeella. Tällöin toimitamme tietosi sinulle Compass Groupin palveluiden henkilötietorekistereistä.

Tietojen poisto

Voit myös lähettää meille tietojenpoistopyynnön. Tällöin poistamme kaikki henkilötietosi Compass Groupin palveluiden henkilötietorekistereistä, mikäli sinulla ei ole esimerkiksi keskeneräistä verkkokauppatilausta, tilavarausta tai muuta syytä, jonka vuoksi emme voi toteuttaa pyyntöäsi. Huomaathan, että meillä voi olla lainsäädäntöön perustuva velvollisuus säilyttää tiettyjä sinua koskevia tietoja, kuten verkkokaupan transaktiotietoja kirjanpitolainsäädännön noudattamiseksi.

Markkinointiluvan poisto

Mikäli olet antanut Compass Groupille markkinointiluvan, mutta et halua enää jatkossa vastaanottaa Compass Groupilta markkinointiviestejä, voit tällä lomakkeella poistaa markkinointilupasi. Huomaathan, että voit markkinointiluvan poistamisesta huolimatta saada meiltä yhä asiakasviestintää, kuten vahvistuksen tekemästäsi verkkokauppatilauksesta.

{{feedbackType.name}}

Valitse aihe

{{feedbackCategory.name}}
{{field.configuration.sectionHeader}}
{{field.name}} *
{{getFieldLength(field)}} / {{field.maxLength}}
{{field.configuration.tooltip}}
{{getFieldLength(field)}} / {{field.maxLength}}
{{field.configuration.tooltip}}
{{option.name}}
{{field.name}} {{field.link.text}} *
{{field.configuration.tooltip}}
Tarkista kenttä
{{field.configuration.tooltip}}
{{field.configuration.subtext}}
{{policyText}} Linkki *
Lähetä
* ) Vaadittu kenttä
Valitettavasti lomakkeen lähetyksessä tapahtui virhe. Tyhjennä selaimen välimuisti ja yritä lomakkeen lähettämistä uudelleen. Jos ongelma toistuu, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme esimerkiksi sosiaalisen median kanavissa.
{{errorContent.Message}} ({{errorContent.ErrorCode}})