Toimintaympäristömme

Olipa kyseessä ruokaratkaisut muuntuvaan työelämään tai ruokapalvelut lasten, nuorten ja opiskelijoiden tarpeisiin, toimitetut ateriapalvelut senioreille kotiin tai huippuluokan edustus- ja ravintolapalvelut, meille tärkeintä on löytää yhdessä asiakkaidemme kanssa paras palvelu juuri heidän tarpeeseensa!

 

Me Compass Groupilla palvelemme suomalaisia kaikissa ikäryhmissä lapsista senioreihin ja useilla toimialoilla työelämän palvelujen ja teollisuuden, terveydenhoito- ja hoiva-alan, koulutuksen, urheilun ja vapaa-ajan sekä puolustuksen ja merialueiden toimijoiden kumppanina. Olemme laajasti läsnä suomalaisessa yhteiskunnassa ja palvelemme päivittäin niin lapsia, koululaisia, opiskelijoita, työelämän aikuisia sekä senioreita ja ikäihmisiä. Lisäksi tuotamme palveluita urheilun ja vapaa-ajan palveluissa.

 

Olemme mielellämme mukana jo suunnittelun alkuvaiheessa. Oheisesta Ostajan oppaasta saat vinkkejä hankinnan suunnitteluun: lataa maksuton Ostajan opas.

 

Jokainen toimiala ja toimija on kuitenkin erilainen ja sparraamme mielellämme, jotta löydämme juuri teidän organisaationne tarpeisiin oikeanlaiset ruokapalveluratkaisut. Unelmoidaan yhdessä!

 

Meille Compass Groupilla on tärkeää, että alan edelläkävijänä asiakastyytyväisyys on myös huippuluokkaa. Olemme mukana mm vuotuisessa Työelämän päättäjät -tutkimuksessa (TEP, Taloustutkimus), jossa työelämän päättäjät eri sektoreilta arvioivat mm henkilöstöravintoloiden imagoa ja onnistumista. Jatkamme vuosittain vahvalla kärkisijalla mm toimintavarmuuden, palveluiden laadukkuuden ja henkilöstön osaamisen yrityskuvatekijöissä. Lue lisää TEP 2020 -tutkimustuloksista.

 

Asiakastarinoista, referensseistämme ja yhteistyöstämme asiakkaidemme kanssa voit lukea oheisista uutisista, tai kerromme mielellämme lisää räätälöidyistä ratkaisuista kasvokkain. Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!