Herkullinen kauden kesäbuffa ruokaratkaisuna  Compass Group

Senioreiden erilaiset ruokatarpeet vaativat erityistä ravitsemustietoa, jossa meillä on poikkeuksellinen asiantuntijuus.

Ruokahetkillä on suuri ja tärkeä rooli senioreiden sosiaalisessa elämässä. Lempeys, ystävällinen hymy ja myötätunto tekevät heidän jokapäiväisestä elämästään parempaa. Minkälaisia ruokaelämyksiä seniorisi haluavat? Ja miten voit yhdistää tarpeet ja operatiiviset tavoitteet?

Ruokailu on tärkeä tapahtuma

Vanhemmalle ihmiselle ateria saattaa olla päivän kohokohta, joten ruokaelämyksellä on merkitystä. Seniorit haluavat ravitsevaa ja maukasta ruokaa tarjottuna hymyn kera – tarjoillaan ruoka sitten kotona, hoivatilojen huoneessa tai ravintolamaisessa ympäristössä. Ruoan tulisi olla terveellistä ja ravitsevaa, sillä ruoka on enemmän kuin pelkkää polttoainetta.

Ruoka on tärkeää paitsi sinulle ja asiakkaillesi, myös heidän läheisilleen.

Ravitsevia makuelämyksiä kustannustehokkaasti

Ruoan ja palvelun tulee olla tasapainossa käytettävien taloudellisten resurssien kanssa. Toimimalla tehokkaasti ja hankkimalla raaka-aineet fiksusti voit hankkia laadukasta ruokaa kohtuulliseen hintaan.

Sinun on palveltava asiakkaitasi täyttämällä kansalliset ravitsemussuositukset ja tarjoamalla heille erilaisia ruokavaihtoehtoja ystävällisessä ilmapiirissä. Saatat haluta tarjota aterioita myös vieraileville sukulaisille ja ystäville, sekä järjestää erikoistapahtumia, kuten kansainvälisen keittiön teemapäiviä – ehkäpä jopa viinilasillisen kera!

Yksityiskohtien huomioiminen on tärkeää. Niihin sisältyy muun muassa perinteiden kunnioittaminen, kauden maut sekä ymmärrys hymyn tärkeydestä.

Tarpeidesi kuuntelun pohjalta tavoitteenamme on tarjota ratkaisu, joka parantaa asiakkaitesi hyvinvointia, ravitsemusta ja tukee liiketoimintasi tarpeita ja tavoitteita. Halutessasi seurata ja ennakoida toiminnan jatkuvaa kehittymistä, voit mitata tilaaja-asiakkaan ja ruokailijan tyytyväisyyttä. 

Maukasta, edullista ruokaa

Voiko tuore, vastuullisesti ja lähellä tuotettu ruoka maksaa vähemmän kuin luulet?

Valitsemme palvelutuottajamme huolellisesti ja työskentelemme ahkerasti optimoidaksemme hankintamäärät, jotta voimme tuottaa maukasta ruokaa kohtuuhintaan. Meidän on vastattava kasvaviin vaatimuksiin ruokalistan vaihtelevuudesta ja eettisesti hankitun ruoan mittareista. Eettisesti hankitulla ruoalla on positiivinen ekologinen vaikutus. Mitä tulee ruokaan, pienilläkin askeleilla voi olla suuri merkitys.

Miten voisit siis vastata ruokavalion rakenteen, kuten energia- ja proteiinitasojen, muokkaamista koskeviin perusvaatimuksiin mausta tinkimättä? Ratkaisuna on ravitsemusterapeuttimme luomat ateriat antamiesi määritysten pohjalta. Samalla opimme mielellämme lisää henkilökunnaltasi ja jaamme omaa tietoamme ruokavaliosta, hygieniasta, vastuullisesta hankinnasta, jätteen vähentämisestä ja ruoan esillepanosta. Hygienian ja turvallisuuden osalta jokainen ateria valmistetaan asiantuntevasti, oli kyse sitten täydestä ravintolapalvelusta, ateriakuljetuksista tai kotiruoasta.

Salmon_bites_860x390 new.jpg

Haluamme sinun olevan ylpeä ruoastasi. Johtavana ruokapalveluja tarjoavana pohjoismaisena perheyrityksenä voimme auttaa sinua saavuttamaan palvelutasovaatimukset, yksinkertaistamaan hallintoa sekä pidemmällä aikavälillä hallitsemaan ruoan ja logistiikan operatiivisia kustannuksia.

Teemme, mitä lupaamme

Lisätietoja tarpeiden tunnistamisesta, tulosmittareista ja ratkaisuista löydät Ostajan oppaasta. Jos haluat keskustella muista ruokapalveluihin liittyvistä asioista, ota rohkeasti yhteyttä.