Ruokapalveluita tapahtumanjärjestäjille – kaikenkokoisiin tilaisuuksiin

Laadukas tilaisuus syntyy kokonaisvaltaisesta elämyksestä

Compass Group on luotettava kumppani kaikenkokoisissa tilaisuuksissa pienistä perhejuhlista ja kokouksista yritysjuhliin ja isoihin messutapahtumiin. Luomme kokonaisvaltaisia ja elämyksellisiä tilaisuuksia räätälöidysti, tilaisuuden luonteen huomioiden. Ammattitaitoisen henkilökuntamme luoma laadukas ruoka, sujuva palvelu sekä ainutlaatuiset tilamme ympäri Suomen tekevät tapahtumasta ikimuistoisen. Tilaisuudet räätälöidään asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaan.

Jokaisen yksityiskohdan miljööstä tarjoiluun ja esillepanoon tulee toimia saumattomasti yhteen.

Olemme mukana luomassa ikimuistoisia tilaisuuksia – niin pieniä kuin isoja, juuri sinulle. Jokaisen yksityiskohdan miljööstä tarjoiluun ja esillepanoon tulee toimia saumattomasti yhteen. Tarjoamme upeita tiloja, ylivertaisia makuelämyksiä, erinomaista palvelua – kokonaisvaltaisesti toimivia ja elämyksellisiä tilaisuuksia, kertoo Meetings & Events -toiminnan vetäjä Tuija Niemi.

Ylivertaisia makuelämyksiä

Jokaisen tilaisuuden tulee olla elämys kaikille aisteille. Ruoalla on merkittävä rooli aistien herättäjänä ja nautintojen täyttäjänä kokouksissa, juhlissa ja tapahtumissa.

Compass Groupin tehtävä on olla se, joka takaa, että jokainen pieni yksityiskohta on huomioitu. Meiltä löytyy vahva gastronominen osaaminen ja reseptejämme kehitetään jatkuvasti.

Reseptiemme ja makuelämysten suunnittelussa on mukana kokkien maailmanmestaruuden catering-sarjassa vuonna 2016 voittanut Compass Group Culinary Team.
Compass Group Culinary Teamin jäsenet ovat Compass Groupin huippukokkeja, työskentelevät Compass Groupin toimipaikoissa nimekkäissä suomalaisissa yrityksissä ja organisaatioissa. Heidän ja muiden ravintoloidemme keittiöissä työskentelevien alan ammattilaisten vastuulla on suunnitella herkulliset tarjottavat rytmittämään kokouspäivää aamiaiselta kevyelle lounaalle tai viimeistelemään tunnelma juhlavaan illallispöytään.
Ruoka korostaa juhlan luonnetta ja elävöittää sitä. Kaikki on mahdollista ja meidän tulee pystyä toteuttamaan jokainen toive. Kuka vaan voi astua ovesta sisään, ja hänet tulee hurmata. 

Hyvinvoinnin megatrendi näkyy yhä selvemmin myös tarjoiluissa. Asiakkaidemme toiveet liittyvät terveellisyyteen, tuoreuteen, sokerien vähentämiseen ja kuitujen lisäämiseen. Kotimaisuus ja lähellä tekeminen sekä paikallisuus ovat asiakkaillemme myös tärkeitä. Kaikkien tilaisuuksien menu suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan, tilaisuuden teeman mukaisesti.

Kokoukset, juhlat ja tapahtumat allekirjotamme vahvalla ammattitaidolla, yksityiskohdista tinkimättä.