Kouluruokaa oppimiseen Amica koulut Compass Group

Terveellisen ja monipuolisen ruoan tarjoaminen lapsillemme on kannattava päätös tulevaisuuden kannalta. Terveellinen ravitsemus on tärkeää lasten hyvinvoinnille sekä kasvulle ja se edistää oppimista. Oikeanlainen ruoka helpottaa myös lasten keskittymistä.

Lapset, jotka haluavat syödä – ja syövät, mitä haluavat

Ruoalla on paljon merkitystä niin vanhemmille, lapsille kuin kouluillekin.  Sen lisäksi, että kouluruoka täyttää laissa säädetyt ravitsemukselliset vaatimukset ja tukee keskittymistä ja oppimista, sen tulee olla myös houkuttelevaa ja maukasta. Sen vuoksi teemme sitä sydämellä.

Vanhan kouluruokalan aika on ohi. Ruokailuympäristön tulisikin olla miellyttävä, turvallinen ja opettavainen. Ammattitaitoisella ja ystävällisellä henkilökunnalla on myös iso merkitys. Me rohkaisemme lapsia maistamaan aterioita, joita lapset eivät muuten söisi. Edistämme myös lasten oppimista ravinnosta, vastuullisuudesta, ruokajätteestä sekä lihankulutuksen vähentämisestä ja kasvisten lisäämisestä.

“Ravintolahenkilökunnan jäsen kertoi odottavansa kesälomansa loppua, jotta pääsee taas tapaamaan lapset.”

− Peter Welch, Head Teacher, International School of Helsinki

Raaka-aineet korissa ja ravintola oppimiseen

Laadukasta ruokaa kohtuulliseen hintaan

Ruoka on tärkeä ja herkkä aihe. Lapsilla on omat lempiruokansa ja vanhemmilla omat muistonsa kouluruoasta. Miten voit siis tarjota makuelämyksiä ja ravitsevaa ruokaa, jota lapset haluavat syödä? Ja vielä tätä kaikkea kohtuulliseen hintaan?

Ruoan ja palvelun taso on tasapainotettava käytettävien taloudellisten resurssien kanssa. Toimimalla tehokkaasti ja hankkimalla raaka-aineet fiksusti on mahdollista saada hyvää ruokaa kohtuulliseen hintaan.

Tuore, lähellä tuotettu ja vastuullisesti hankittu ruoka voi maksaa vähemmän kuin luulet. Valitsemme toimittajamme huolellisesti ja teemme töitä vastuullisten ja läpinäkyvien hankintojen eteen. 

Ruokapalvelut - tärkeä valinta

Jos koulunne keittiötilat tai tarjoilulinjastot ovat rajalliset, kokemuksemme mukaan ratkaisu on aina olemassa. Ruoka voidaan esimerkiksi toimittaa lämmitettynä tai vaihtoehtoisesti kylmänä – turvallisesti ja hygieenisesti – paikan päällä lämmitettäväksi. Pystymme laatimaan sinulle sopivan ratkaisun sen jälkeen, kun olemme kuunnelleet ja keskustelleet tarpeistasi ja ymmärtäneet ne kaikilta osin.

Enemmän kuin lounas? Parantaaksesi käyttöastetta voit lisätä tarjontaan hyödyllisiä lisäpalveluja, kuten aamiaisen ja muita aterioita, terveellisiä välipaloja, kahvin ja kakut opettajien kokouksiin sekä ruokailupalvelut tilaisuuksia varten.

Haluamme sinun olevan ylpeä ruoastasi. Johtavana ruokapalvelujen tuottavajana tuemme tarpeitasi ja tarjoamme ravitsevaa ja laadukasta ruokaa lapsille, nuorille ja henkilökunnalle. Samalla täytämme palvelutasovaatimukset, yksinkertaistamme hallintoprosesseja ja hallitsemme ruoan ja logistiikan operatiivisia kustannuksia pidemmällä aikavälillä.

Linkki Amica-brändiin – herkullista ja edullista ruokaa huolehtivalla otteella.

Lisätietoja tarpeiden tunnistamisesta, tulosmittareista ja ratkaisuista löydät Ostajan oppaasta. Jos haluat keskustella muista ruokapalveluihin liittyvistä asioista, ota rohkeasti yhteyttä.

Välipalat chia jogurtti ruokaa oppimiseen Compass Group