Ruokaa terveydelle ja toipumiseen raastesalaatti Compass Group

Ravitsemustiedollamme sekä myötätuntoisella asiakaspalvelullamme luomme pohjan laadukkaalle ravintolapalvelullemme.

Ruokaa kaikille aisteille

Ruokahetket tuovat suurta iloa sairaalassa aikaansa viettäville ihmisille. Hyvällä ravinnolla on tärkeä rooli parantumisprosessissa.

Haluamme sinun tietävän heti maistaessa ruokaamme, että se on juuri meidän ruokaamme. Voit aistia sen pienistä asioista: mitä näet, kuulet ja haistat, tai henkilökunnan herttaisen hymyn ja ruoan hyvän maun ansiosta.

Terveydenhuollossa asetat selkeät vaatimukset tarpeillesi, mikä selkeyttää myös meidän vastuutamme. Sinun keskittyessä hoitamiseen ja parantamiseen, me keskitymme hyvään ja ravitsevaan ruokaan. Tarjoamme ravintoa toipumiseen.

Aseta vaatimuksesi

Ruoka on polttoainetta. Se antaa energiaa, vitamiineja, hivenaineita, suoloja ja muita terveyteen ja hyvinvointiin tarvittavia perusaineita. Laadukkaan sairaalaruoan ravitsemusarvojen tulee olla kohdallaan. Toipumisajat oikealla ravinnolla lyhenevät. Oli kyse sitten 1 700 tai 2 600 kalorista päivää kohti, sinä tiedät mitä tietyt asiakkaasi tarvitsevat.

Ruoka on myös enemmän kuin polttoainetta. Se on ruokalistojen laatimista, yksilöllisten vaihtoehtojen tarjoamista ja makuelämyksistä nauttimista. Se on erikoisruokavalioita, allergioiden ja energiatarpeiden ymmärtämistä sekä ikä- ja kulttuurierojen kunnioittamista.

Vaikka asiakkailla olisi omat huoneensa, silti puitteet, palvelu ja ystävälliset sanat ovat usein yhteisiä. Ruokailu on elämys, joka usein jaetaan. Tämä asia voi jo itsessään olla asiakkaan hyvinvoinnin kannalta merkityksellistä.

Vanhan sairaalakanttiinin aika on ohi. Poissa ovat jonot ja vaihtoehtojen puute.

Ruoka vaikuttaa terveyteen ja mielialaan. Jos epäonnistut ruoassa, tulet myös kuulemaan siitä. Ruoan alan innovaatiot, toimitusmallit ja potilaiden valinnat tekevät ruoan hankinnasta mielenkiintoisempaa kuin koskaan.

Vapaus valita

Vaihtoehtona on antaa asiakkaiden valita, mitä ja milloin he haluavat syödä.

Voit jopa vähentää ruokajätteen määrää antamalla asiakkaille mahdollisuuden päättää jääkaappiin laitettavien tähteiden käytöstä myöhemmin. Tämä on luonnollisesti arvokasta paitsi ympäristön näkökulmasta, myös niiden asiakkaiden perspektiivistä, joiden ruokahalu vaihtelee.

Hyvä ruoka voi maksaa vähemmän kuin luulet. Tyytyväisyysmittareiden lisäksi myös budjetti- ja kustannustavoitteidesi tulee kohdata. Tässä prosessissa voit saada apua palvelutuottajalta, joka hyödyntää mittakaavaetuja.

Dish_tapas_860x390 new.jpg

Teemme, mitä lupaamme

Compass Group on kokenut palvelutuottaja.

Kuuntelemalla tarpeitanne ja ymmärtämällä vaatimuksianne voimme tarjota hyvää, tuoreista raaka-aineista valmistettua ruokaa ja erilaisia ateriavaihtoehtoja, jotka täyttävät ravitsemus- ja makuodotuksenne.

Yksityiskohtien huomioimisella on merkitystä. Kahdella eri perunalajilla, kokin ystävällisellä hymyllä ja jäätelöllä aurinkoisena päivänä – näillä kaikilla asioilla on vaikutusta. Anna meidän huolehtia ruoasta, sillä välin kun itse keskityt kokonaisvaltaiseen terveydentilaan.