Mitä ja miten syömme vaikuttaa koko työpäivään, sekä työpäivän jälkeen. Ruokailumme on pohja tuottavuudelle ja ilolle. Hyvin suunniteltu ravintolakokemus voi olla avain antoisalle yhdessä työskentelylle, lisätä työntekijöiden iloisuutta ja lopulta herättää kiinnostusta uutta kykyä kohtaan. Näin ruokapalvelujen tarjoaja voi toimia tukevana tekijänä työntekijöiden brändäyksessä. Minkälaista elämystä sinä etsit?

Ruokaa kaikille aisteille

Haluamme sinun tietävän heti ravintolaan astuessasi, että se on juuri sinun ravintolasi. Voit aistia sen pienistä asioista: mitä näet, kuulet ja haistat, tai henkilökunnan herttaisen hymyn ja kokin vankan ammattitaidon kautta. Tärkeimpänä tietenkin ruoan hyvän maun ansiosta.

Vanhan työpaikkaruokalan aika on ohi. Työntekijät haluavat ruokaa, joka antaa energiaa työpäivään niin toimisto kuin tehdastyössäkin. Ruoan tulee olla elämys, joka ei unohdu, vaikka söisitte samassa lounasravintolassa joka päivä.

Tuoreista raaka-aineista valmistettu ruoka on hyvää. Jos vastuullinen hankinta-asenne, kotimaiset raaka-aineet ja kasvikset inspiroivat sinua, puhumattakaan Brainhowsta – meidän on aika keskustella.

Parhaita kykyjä houkuttelevaa ruokaa

Ravinto on tärkeää energiatasolle ja tuottavuudelle, mutta ruoka on enemmän kuin pelkkää polttoainetta. Ruokahetken tulee olla elämys.

Tehtävänämme on kuunnella tarpeitasi, innovoida ja tuottaa haluamasi ruokaelämys. Tähän sisältyy fyysinen hyvinvointi, viihtyisä ympäristö, laadukas palvelu ja makuelämykset. 

Viihtyisä ravintola on houkutteleva, tekee vaikutuksen paikallisiin liikekumppaneihisi ja toivottaa kansainväliset vieraat tervetulleiksi.

Hyvän ravintolan tunnistaa heti. Sellaisen ravintolan, jossa vierailet useita kertoja viikossa, täytyy olla hyvä. Et halua tuhlata aikaasi jonotteluun, vaan haluat saada palvelua tutulta henkilökunnalta ja kokea unohtumattoman ruokaelämyksen.

Lounasta suurempi ruokafilosofia

Voiko tuore, vastuullisesti ja lähellä tuotettu ruoka maksaa vähemmän kuin luulet?

Kasvisruoka kurpitsakeitto työpaikkalounas Compass Group

Historiamme ruoan parissa on opettanut, että sinä ja kollegasi välitätte yhä enemmän siitä, mitä työaikananne syötte. Olemme myös oppineet, että on tärkeä kuunnella, oppia ja innovoida enemmän kuin koskaan ennen.

Ovatko toimistot parhaita paikkoja kokousten pitämiseen? Täytyykö kokoukset pitää suljettujen ovien takana? Saat mahdollisuuden käyttää työpaikkasi ravintolaa entistä monipuolisemmin ja useammin. Voit esimerkiksi käydä hakemassa aamiaiseksi smoothien, voileivän ja tuoreita hedelmiä, ja myöhemmin iltapäivällä pitää luovan palaverin rennommissa puitteissa.

Miltä kuulostaa? Compass Group tarjoaa yrityksille ravintola-, kokous-, ja kahvilapalvelut yhdessä paketissa. Palvelut kattavat niin aamiaiset, lounaat kuin kahvitauotkin, aina paikallisten ja kansainvälisten vieraiden ruokailutarjoiluihin asti.

Haluamme sinun olevan ylpeä ravintolastasi. Onnistumme hyvin todennäköisesti tässä tavoitteessa, mikäli pystymme yhdessä rakentamaan kuunteluun, jakamiseen ja innovointiin perustuvan liikekumppanuuden. Painopisteemme on ruokaelämyksessäsi.

Lue lisää ratkaisuistamme ja brändeistämme. Enemmän ideoita ruokapalvelujen hankinnasta ja tulosmittareiden seurannasta löydät Ostajan oppaasta.