Ravintola on kiinteistön sydän, jolla on huomattava vaikutus kiinteistön arvoon ja vetovoimaan.

Laadukas ravintola houkuttelee vuokralaisia, ja kiinteistössä käy kuhina, kun rakennuksen sisäiset ja ulkoiset kävijät testaavat ravintolan palveluja. Ruokien ja juomien tarjoilun lisäksi ravintolan tilat luovat inspiroivan työympäristön, joka vaikuttaa koko kiinteistön ilmapiiriin. Tämä kokonaisuus edistää pitkäaikaisia vuokrasopimuksia sekä tarjoaa perusteen korkeammalle vuokralle.


Ruoalla on merkitystä vuokralaisillesi ja se voi antaa liiketoiminnallesi todellista lisäarvoa. Millaista ruokaelämystä vuokralaisesi etsivät?

Ravintola talosi sydämenä?

Ruoalla on merkitystä. Keskitymme siihen erityisen huolella, koska kyse ei ole mistä tahansa palvelusta.

Ruoka ei ole ainoa asia, jota sinun ja vuokralaistesi tulee ajatella, mutta sen merkitys on kasvanut. Ruoasta on tulossa entistä tärkeämpää erityisesti sen kannalta, missä haluamme työskennellä ja miten haluamme viettää aikaamme. Ammattitaitoinen ruokapalvelutuottaja voi lisätä houkuttelevuutta ja tukea vakaita, pitkäaikaisia vuokrasuhteita esimerkiksi yrityspuistoissa.

Voimme yhdessä rakentaa brändiä, ideoida uutta ja lisätä asiakastyytyväisyyttä. Kustannuksien hallitsemiseksi on mahdollista optimoida käyttöastetta ja käyttää saatavilla oleva tila parhaalla mahdollisella tavalla, saman toimittajan tuottamilla ravintola-, kahvila-, kokous- ja tapahtumapalveluilla.

Onko kokoukset aina pidettävä suljettujen ovien takana? Haluaisitko suljettujen ovien sijasta istua rennossa ympäristössä vieraiden kanssa, kahvikupin ääressä? Ruokailutilat ovat usein liian vähäisessä käytössä. Niissä on kuitenkin paljon potentiaalia, joka on helppo vapauttaa pienellä luovuudella.

Tyytyväiset ravintola-asiakkaat, pitkäaikaiset vuokralaiset

Tuoreista raaka-aineista valmistettu ruoka on hyvää ravintoa, joka antaa meille päivän kuluessa tarvitsemamme energian.

Vetovoimaa ruoalla ravitseva kanasalaatti Compass Group

Ruoka on enemmän kuin pelkkää polttoainetta. Koko ravintolakokemus vaikuttaa asiakkaiden tyytyväisyyteen ja Net Promoter Score -tuloksiin. Haluamme sinun tietävän heti ravintolaan astuessasi, että se on juuri sinun ravintolasi. Voit aistia sen pienistä asioista: mitä näet, kuulet ja haistat, tai henkilökunnan ystävällisen hymyn ja kokin vankan ammattitaidon kautta. Tärkeimpänä tietenkin hyvien ja eettisesti hankittujen makujen ansiosta.

Voivatko makuelämykset auttaa sinua houkuttelemaan ja pitämään haluamasi vuokralaiset? Voiko vakaa, ruokapalveluita tuottava yritys optimoida saatavilla olevan tilan, parantaa kannattavuutta ja auttaa kustannusten hallitsemisessa aikaa myöten?

”Jos ruoka ei ole hyvää, vuokralaiseni kertovat minulle siitä – ja nopeasti. Se on juuri niin yksinkertaista.”

- Sara Widforss, Leasing Agent, Klövern

Ammattitaitoisena liikekumppanina haluamme hyvän ruoan antavan sinulle ja yrityksellesi lisäarvoa. Näin saatte aikaan synergiaa ja lisäätte kiinteistösijoituksen tuottoa.

Brändien valinta

Kuinka tärkeää ruoka on sinulle? Ja minkälainen ruokapalvelu – ravintolan tarjoama aamusta iltaan, kahvila, kokoukset, juhlat ja tapahtumat – kiinnostaa vuokralaisiasi? Haluatko lisätä Business Parkin houkuttelevuutta?

Jos etsit eloisaa ja ystävällistä ravintola- ja kahvila-aluetta kiinteistöllesi,palkitun Compass Groupin ruoanlaittotiimin tarjoamaa inspiraatiota, eettistä lähestymistapaa hankintaan sekä positiivisia ympäristövaikutuksia – meidän on aika keskustella.

Lisätietoja tarpeiden tunnistamisesta, tulosmittareista ja ratkaisuista löydät Ostajan oppaasta. Jos haluat keskustella ruokapalveluihin liittyvistä asioista, ota rohkeasti yhteyttä.

Teemme, mitä lupaamme