Avoimet työpaikat työssäoppiminen Compassilla

Toimimme oman alamme osaamisen huipulla, joten tarjoamme sekä opiskelijoille että oppilaitoksille näköalapaikkoja tähän päivään ja alan tulevaisuuteen.

Opiskelijat Compass Groupilla

Haluamme toivottaa uudet alan osaajat tervetulleeksi joukkoomme Compass Groupille. Haluamme tarjota sinulle avaimia oman osaamisesi kehittämiseen. Meillä on noin 500 ravintolaa valtakunnallisesti, joten toimimme melko varmasti lähellä sinua. Toimintamme monipuolisuus takaa sen, että voimme tarjota sinulle mielenkiintoisia mahdollisuuksia koko opiskelumatkasi varrelle. 

Peruskoululaisille tarjoamme TET-harjoittelumahdollisuuksia ravintoloissamme. Kun haluat tutustua ravintola-alaan, niin voit ottaa yhteyttä suoraan ravintolaamme, listauksen ravintoloistamme löydät täältä.

Tarjoamme mahdollisuuksia työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen (koulutussopimus) ammattiin opiskeleville. Monelle opiskelijalle koulutussopimusjakso luo myös polun tulevaisuuden työpaikkaan. Voit ottaa yhteyttä suoraan ravintolaamme, listauksen ravintoloistamme löydät täältä.

Haluamme tarjota mahdollisuutta myös oppisopimuskoulutukseen. Voit hakea meiltä myös oppisopimuskoulutuspaikkaa joko osa- tai koko tutkinnon suorittamiseen. Tästä näet avoimet tehtävämme. Mainitsethan hakemuksessasi kiinnostuksen oppisopimuskoulutukseen. 

Ammattikorkeakoulussa opiskeleville haluamme tarjota koulutusohjelman mukaista palkallista työharjoittelua joko ravintolassa tai asiantuntijaorganisaatiossa. Voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse: rekrytointi@compass-group.fi

Oppilaitosyhteistyö Compass Groupilla

Teemme laajaa yhteistyötä ammattikoulujen ja muiden oppilaitosten, ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen kanssa valtakunnallisesti.

Tarjoamme nuorille talenteille mahdollisuuksia tehdä opinnäytetyö/gradu kiinnostavista aiheista, toteutamme erilaisia isoja ja pieniä projekteja opiskelijaryhmien kanssa, tuomme opiskelijoita tutustumaan toimintaamme ja tarjoamme heille työharjoittelumahdollisuuksia. Osallistumme myös aktiivisesti oppilaitosten tapahtumiin ja toivotamme opiskelijat lämpimästi tervetulleeksi tapaamaan meitä.

Haluamme tehdä alan oppilaitosten kanssa yhteistyötä. Pyrimme rakentamaan hyviä, pitkäaikaisia ​​kumppanuuksia kehittääksemme toimintaamme sekä lisätäksemme näkyvyyttämme työnantajana. Haluamme olla tarjoamassa yhteistyömahdollisuuksia niin opettajille kuin opiskelijoille ja tuoda työelämän lähelle oppimista.

Lisätietoja oppilaitosyhteistyöstämme saat ottamalla yhteyttä rekrytointiin: rekrytointi@compass-group.fi