MEILLE TÖIHIN, silloin tällöin tai joka päivä... Tempo, mikä se on?

Tempo on Compass Groupin sisäinen resursointipalvelu, jonka kautta voit työskennellä silloin tällöin tai pidempiä aikoja yrityksemme ravintoloissa pääkaupunkiseudulla. Työskennellessäsi Tempon kautta voit itse päättää milloin teet töitä ja milloin taas haluat nauttia vapaista tai voit työskennellä meillä myös opiskeluiden ohessa.

Millaista työtä ravintoloissamme tehdään?
Tempon toiminta ulottuu ympäri pääkaupunkiseutua ja työllistämme osaajia ravintola- ja suurtalousalan työtehtäviin. Compass Groupin ravintolamaailma koostuu hyvin erilaisista ravintoloista kuten tapahtumaravintoloista sekä kokous- ja juhlatiloista, henkilöstöravintoloista sekä oppilaitosten ravintoloista, päiväkodeista sekä palvelutaloista. 

Missä työtä tehdään?
Tempon työntekijät työllistyvät yli 200 pääkaupunkiseudun ravintolaamme, jotka ovat hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työvuorot lounasravintoloissa ja kouluissa sijoittuvat arkipäiville ja sopivat aamulla aikaisin herääville. Meillä on myös tapahtumaravintoloita, joissa voit työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin.


Mitä taitoja tarvitaan?
Tehtävään vaaditaan soveltuvaa koulutusta ja/tai aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä (kokki, kylmäkkö, tarjoilija, ravintolatyöntekijä, astiahuoltaja), mutta ennen kaikkea oikeaa asennetta ja innostusta sekä palavaa halua tuottaa asiakkaillemme makuelämyksiä.
Tarjoamme sinulle upeita kohtaamisia asiakkaidemme kanssa.
Tempo tarjoaa sinulle ainutlaatuisen työympäristön ja näköalapaikan koko Compass Groupin toimintaan! Tarjoamme tuntityötä, mutta sisäisenä Tempon työntekijänä olet avainasemassa etsiessäsi vakituista tai määräaikaista työsuhdetta.

Jos Tempo kiinnostaa sinua työpaikkana, voi lähettää meille avoimen hakemuksen tästä linkistä.

Tavoitat meidät myös soittamalla Tempon numeroon p. 020 555 3005 (valikosta nro 2), klo 12.00 - 15.00 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info.tempo@compass-group.fi